Au rămas doar ruine în urma incendiului care a cuprins magazinul Prosper. Pagubele proprietarilor sunt uriașe. FOTO

Nu este disponibilă nicio descriere.

Pompierii din Bucureşti au stat toată noaptea lângă clădirea arsă pentru a fi siguri că nu se reaprinde. Au apărut unele focare chiar și la câteva ore de la stingere.

a

Iar angajații şi proprietarii magazinelor au stat în fața clădirii distruse și au așteptat ca focul să fie complet stins pentru a li se permite accesul şi a vedea ce mai pot salva.

Nu este disponibilă nicio descriere.
Nu este disponibilă nicio descriere.

În urma incendiului nimicitor au rămas doar ruine, iar pagubele proprietarilor de magazine sunt uriașe. Oamenii aflați în centrul comercial au reuşit să iasă doar cu hainele de pe ei, îndată ce s-a dat alarma. Un bărbat care lucra acolo a părăsit clădirea imediat cum a aflat că un etaj superior este cuprins de flăcări și a plecat fără cheile de la casă. Și-a petrecut seara așteptând ca pompierii să stingă incendiul, pentru că nu putea intra în propria locuință.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Un tânăr se afla într-un supermarket din centrul comercial chiar în momentul izbucnirii incendiului.

Tânăr: ”Toată lumea avea cumpărături, au lăsat toate alea pe acolo și casieriţele strigau că au buletinul, actele, banii, toate astea.”

Reporter”Au reușit să ia ceva?”

Tânăr”Nu, nu știu nimic. Toată lumea a ieșit imediat.”

Martorii povestesc cu groază cât de rapid s-a extins incendiul la întreaga clădire.

Martor”Cred ca într-un sfert de oră, mai mult n-a durat să se aprindă tot.”

Martor”De la etajul trei până la parter a coborât flacăra în mai puțin de o jumatate de oră, 25 de minute. N-am văzut așa ceva în viața mea.”

Spre seară numărul echipajelor de intervenţie s-a micșorat. Din 27 de autospeciale de stingere au rămas doar opt şi au fost retrase trei din cele șase autoscări. Au mai rămas un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, dar și jandarmi și polițiști, care au asigurat paza la locul incendiului.

La mai bine de cinci ore de la izbucnirea incendiului clădirea încă fumega, iar pompierii au verificat perimetrul și s-au asigurat că nu mai există focare. Proprietarii magazinelor din clădire au așteaptat ca incendiul să fie lichidat și să li se permită accesul pentru a-și evalua pagubele.

Proprietar”Ținând cont că magazinul îl aveam de 17 ani, paguba este majoră. Magazinul fiind pe partea asta, sper, nu știu, poate n-a fost afectat de incendiu și aș putea să mai recuperez mașinile cu care lucram.”

A fost declanşată o anchetă pentru a stabili cauza incendiului.

Sursa: https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com