AU REȚINUT-O ȘI AMENDAT-O PE AEROPORT LA ÎNTOARCEREA DE LA MILANO! POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ AU ÎNCĂTUȘAT-O PE BIA KHALIFA! + FULGY A APELAT 112 ȘI A RECLAMAT CĂ IUBITA LUI E BĂTUTĂ

Bia Khalifa se află pe „ape tulburi”, după întoarcerea din Milano. Iubita lui Fulgy a „comis-o” direct în aeroport! Pentru că a avut un comportament bizar în fața autorităților, a fost „săltată” imediat. Nici fiul Clejanilor nu a scăpat! Fulgy s-a ales cu o amendă, după ce a încercat să își „salveze” iubita!

a

Bia Khalifa a început să înjure la controlul pașapoartelor

La zona de control a pașapoartelor, Bia Khalifa a avut un comportament „agitat” și nepotrivit cu angajații, motiv pentru care autoritățile au intervenit imediat. A început să „toarne” injurii, așa că au „executat-o” pe loc: i-au pus cătușele și i-au făcut proces verbal. În imagini, se poate observa cum Bia Khalifa urcă, aproape „furibundă”, într-un taxi, în fața aeroportului, „camuflată” cu o pereche de ochelari de soare. Cu documentul în mână! Pe de altă parte, fiul Clejanilor s-a ocupat de bagaje, punându-le în portbagaj.

Polițiștii de Frontieră i-au pus cătușele fiindcă era „agitată”

Pentru că Bia Khalifa s-a arătat „agitată” în fața angajaților și a avut un comportament nepotrivit în fața persoanelor de la zona de Control a Pașapoartelor, a fost încătușată și reținută pentru două ore. Iubita lui Fulgy a trebuit să dea cu subsemnatul în fața autorităților. În plus, i-a fost aplicată și o amendă în valoare de 4000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

În tot acest timp, Fulgy, fiul Clejanilor, iubitul Biei Khalifa, a încercat să o „salveze”. Tânărul a apelat numărul de urgență 112, pentru a reclama faptul că partenera lui a fost luată de polițiști și bătută. Însă, nici Fulgy nu a scăpat „basma curată” din această poveste, pentru că Poliția Transporturi Aeriene (PTA) a verificat informația și s-a constatat faptul că apelul a fost nejustificat. A primit și el o amendă pentru apelarea abuzivă a numărului de urgenţă!

Fulgy și Bia Khalifa discută în aeroport, în drum spre taxi. Sursă foto: CANCAN.RO

Recent, Bia Khalifa și Fulgy au plecat într-o scurtă vacanță, la Milano. Pe rețelele de socializare, cei doi și-au ținut la curent urmăritorii cu activitățile pe care le fac împreună. Însă, de data aceasta, se pare că relația lor a fost pusă la încercare.

SURSA: https://www.cancan.ro/au-retinut-o-si-amendat-o-pe-aeroport-la-intoarcerea-de-la-milano-politistii-de-frontiera-au-incatusat-o-pe-bia-khalifa-fulgy-a-apelat-112-si-a-reclamat-ca-iubita-lui-e-batuta-20769223?fbclid=IwAR1yGtgeNxGFdp3l09jVl_MJcmidhDiu8-az_g8d4BwHf4tUvm6hHRkTpAw

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com