Au văzut o fetiță stând zile la rând pe stradă, în același loc, cu o gentuță după ea și o foaie pe care scria doar trei cuvinte! Când s-au apropiat, au izbucnit în lacrimi, uite ce făcea fetița acolo de atâta timp

O fetiță din București a găsit un cățel abandonat, l-a luat acasă, l-a îngrijit și a stat ore întregi cu el pe stradă pentru a-i găsi un cămin. Iar norocul a stat de partea animăluțului.

a

Fata a scris un anunț și a oprit toți trecătorii să-i întrebe dacă nu își doresc un cățel. Familia ei are deja în grijă 10 patrupezi.

Tocmai am dus câinele unei domnişoare care, sunt convinsă, îi va fi o foarte bună stăpână. Vă mulţumesc tuturor pentru distribuiri şi comentarii, încă nu am apucat să le citesc pe toate, dar o voi face.

Sunt absolut impresionată şi surprinsă de această mobilizare de suflete bune, care iată că i-au adus un cămin celui mic! Multe, multe mulţumiri! <3″, a mărturisit mama copilei, Aluniţa Voiculescu, potrivit MDPA, Mişcarea Dreptate pentru Animale.Un trup mic și un suflet mare! Așa am putea sintetiza acest gest impresionant al fetiței care a stat mai multe zile pe stradă, cu un cățeluș abandonat, în speranța că îi va găsi o familie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com