AUR a anunțat pe cine va propune ca premier: ”Călin Georgescu este un român patriot”

Vicepreședintele partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Dorin Lulea, a anunțat, luni, care este propunerea AUR pentru funcția de premier.

a

Rezultatele parţiale provizorii după numărarea a peste 95% din voturile exprimate la alegerile parlamentare arată că AUR a obținut 8,26 % din voturi pentru Camera Deputaților și 8,65 % la Senat.

Prin urmare, partidul înființat în septembrie 2019, va ajunge la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele Klaus Iohannis pentru formarea noului Guvern.

Unul dintre liderii AUR, Dorin Lulea, a anunțat că propunerea lor pentru funcția de premier este Călin Georgescu, ”un român patriot”.

”AUR și-a prezentat din campanie propunerea de premier și nu îi vom înșela pe români. Călin Georgescu este un român patriot ce se ridică la înălțimea unei asemenea funcții. Nu este membru de partid, AUR propune români competenți, indiferent de statutul lor politic.” – a anunțat vicepreședintele AUR pe Facebook.

Cine este Călin Georgescu, susținut de AUR pentru funcția de premier

Potrivit unui site realizat de susținători, respectiv ”un grup de români”, Călin Georgescu este un expert în domeniul dezvoltării durabile, care a lucrat 17 ani ”în sistemul ONU”.

Dr. Călin Georgescu este un cunoscut expert internațional în domeniul dezvoltării durabile. A lucrat 17 ani în sistemul ONU, deținând diferite funcții în cadrul Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, Programul Națiunilor Unite pentru Mediu și raportor special al ONU pentru deșeurile toxice și periculoase din cadrul Biroului Înaltului Comisar pentru Drepturile Omului.

De asemenea, a coordonat Strategia Națională pentru Dezvoltare Durabilă din România în 1999 și 2008 și a fost director al Departamentului Organizațiilor Economice Internaționale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe al României. Este membru al Clubului de la Roma internațional și a fost președintele Centrului European de Cercetare al Clubului de la Roma, în perioada 2013-2015.

A scris mai multe cărți de studii prospective privind dezvoltarea umană și progresul socio-economic al României. A contribuit, de asemenea, la capitolele privind mediul și dezvoltarea durabilă din cadrul rapoartelor strategice internaționale privind România. A obținut doctoratul în știință solului la Universitatea de Științe Agronomice din București.” – arată sursa citată.    Agerpres

Călin Georgescu:  ”Merkel, cred că ar trebui să se arunce cu capul într-un lac”

Într-un interviu difuzat de televiziunea publică în 2018, Călin Georgescu a fost întrebat ce părere are despre liderii lumii.

Expertul ONU în dezvoltare durabilă”, așa cum este prezentat de către TVR, a afirmat că Angela Merkel, cancelar al Germaniei, ”ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că a distrus poporul german.”

Pe de altă parte, Georgescu este un admirator al lui Donald Trump

Călin Georgescu: ”Merkel, cred că ar trebui să se arunce cu capul într-un lac, pentru că ea a distrus poporul german și a distrus aproape întreaga Europă.”

Jurnalist: E o afirmație foarte dură. Pe ce vă bazați?

Călin Georgescu: ”Este, da, pentru că asta e realitatea. În primul rând, ea este condusă de marile corporații. Și așa a distrus poporul german. Ea are o singură misiune și nu știe ce face. Oricum, am o mare compasiune față de ea. Trump, într-adevăr, cred că poporul american are o mare șansă cu Donmald Trump. Adică avea nevoie de un cowboy, avea nevoie de un John Wayne, și asta face Trump, astăzi, greu înțeles, însă este singurul care a început să spună adevărul și să mărturisească adevărul. A venit și după o, probabil cea mai mare catastrofă americană, Barack Obama, care cred, de altfel, că a fost salvat și ar trebui să-i ridice o statuie soției lui, Michelle Obama. Ea l-a salvat, ea a avut leadership.” 

Sursa: stirileprotv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com