Aurel Pădureanu, în pragul disperării. Soțul Corneliei Catanga are probleme mari cu banii: ”Am pierdut casa”

Vestea că a murit Cornelia Catanga ne-a întristat pe toți. Nimeni nu se aștepta ca iubita interpretă de muzică populară să plece dintre noi atât de devreme și să fie răpusă de nemilosul virus. Din nefericire, nu a putut lupta și a lăsat în urmă o mulțime de oameni îndurerați și un soț care cu greu se descurcă.

a

Aurel Pădureanu a rămas fără casă

Aurel Pădureanu trece printr-o perioadă extrem de grea. Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească nu își poate reveni din șoc nici acum. Se gândește mereu la Cornelia Catanga și la cum ar fi fost viața lui alături de ea, în continuare.

Aurel Pădureanu se plânge că trece prin momente grele în viață din cauza problemelor financiare cu care a rămas după ce Cornelia Catanga a murit din cauza coronavirusului. El a pierdut casa în care locuia cu Cornelia în fața Băncii și acum a ajuns să stea cu chirie și să se mute dintr-un loc în altul, pentru că abia își poate achita datoriile cu banii pe care îi are.

Artistul continuă să cânte și să ducă mai departe numele soției sale, dar nici proiectele muzicale nu îl pot scăpa de datorii. Multe dintre evenimente au fost reprogramate anul următor și nu prea are activitate.

”Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul”, a spus Aurel Pădureanu pentru Antena Stars.

Pădureanu pregătește un festival în numele Corneliei

Aurel Pădureanu nu știe ce să facă pentru a mai strânge bani, așa că s-a gândit la o modalitate care o va readuce în amintirea noastră și pe regretata Cornelia Catanga. El vrea să organizeze un festival care să îi poarte numele, pentru a putea veni aici toți cei care nu au putut să o conducă pe ultimul drum din cauza coronavirusului care a impus reguli stricte.

”Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trebuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit”, a mai spus Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Lăutarul vrea să facă spectacolul cu intrare, pentru a strânge și el ceva bani, pentru a avea o bătrânețe mai ușoară. El locuiește acum într-o casă din Buzoieni, unde de multe ori rămâne fără curent electric și mâncarea i se strică, situația fiind foarte complicată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com