Aurel Pădureanu nu poate trece peste durere. Ce face zilnic de când a pierdut-o pe Cornelia Catanga

Aurel Pădureanu trăiește, poate, cea mai grea perioadă din viața lui. A rămas fără soție, este distrus de durere, dar trebuie să se adune cumva și să găsească puterea de a merge mai departe, de dragul fiului lui Alexandru.

Ce face Aurel Pădureanu de când a murit Catanga

De când a murit soția sa, artista Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu își alină durerea mergând zilnic la mormântul ei, aprinzându-i lumânări și stând de vorbă cu ea. Au trăit o viață împreună și brusc ea a plecat și l-a lăsat complet nepregătit pentru această singurătate apăsătoare.

Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, a declarat Pădureanu, conform ciao.ro.

Durerea este nemărginită, dar Aurel Pădureanu știe că băiatul lui și al Corneliei Catanga are nevoie de sprijin în această perioadă grea, în care a rămas fără mamă. Tocmai de aceea, Pădureanu încearcă să-și adune puterile să reia activitățile zilnice împreună cu tânărul Alexandru.

Aurel Pădureanu simte că fără soția lui totul s-a sfârșit, nu-și găsește locul și se întreabă de ce i-a luat-o Dumnezeu așa de repede.

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator

Interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga a murit în urma unui stop cardiorespirator. Decesul a survenit pe data de 26 martie 2021. Catanga avea 63 de ani. Durerea familiei a fost cu atât mai greu de suportat cu cât, artista a fost depistată cu coronavirus, motiv pentru care nu a avut parte de o înmormânatare creștinească.

Acesta este unul dintre marele regrete ale soțului ei, Aurel Pădureanu, care a fost nevoit să-și vadă consoarta într-un sac de plastic, și nu într-o rochie spectaculoasă, așa cum ar fi meritat să plece îmbrăcată pe ultimul său drum.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

În doar două săptămâni, trei mari artiști ai muzicii lăutărești din România s-au stins fulgerător. Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă. Toți erau infectați cu coronavirus. Gabi Luncă a fost înmormântată alături de soțul ei, așa cum i-a fost dorința. Familia a făcut demersurile pentru a-l deshuma din locul de veci în care era, după care l-a îngropat alături de soția lui.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com