Autopsia lui Emi Pian scoate detalii halucinante la iveală. Ce s-a întâmplat cu interlopul, de fapt

Autopsia lui Emi Pian arată cauza reală a morții interlopului. Ceea ce se știa până acum nu mai este valabil, pentru că raportul medicilor legiști arată că liderul clanului Duduianu nu a murit, de fapt, prin înjunghiere.

Care este cauza reală a morții lui Emi Pian

Informații noi au apărut în cazul interlopului care a murit marți dimineața. Autopsia lui Emi Pian arată că acesta nu a decedat din cauza loviturilor de cuțit primite de la un membru al unui clan de interlopi rivali, dar cu care aveau relații de rudenie sau prietenie.

Legiștii au descoperit că rănile pe care le avea Emi Pian pe corp nu i-ar fi pus viața în pericol, iar ceea ce l-a ucis, de fapt, a fost un infarct miocardic.

Mai mult, autopsia a mai arătat că Florin Mototolea, cunoscut mai degrabă ca Emi Pian, a consumat substanțe psihoactive în noaptea în care a murit. Testul făcut la spital a demonstrat acest lucru, dar abia peste două sau trei săptămâni se va ști cu exactitate ce substanță a ingerat interlopul, când va apărea examenul toxicologic.

Autopsia lui Emi Pian scoate detalii halucinante la iveală

Cauza oficială a morții, ce apare în fișele medicilor, este acea de infarct miocardic, iar potrivit jurnaliștilor de la Gândul, loviturile de cuțit pe care le-a primit liderul clanului Duduianu nu au fost cauzatoare de moarte.

Acest lucru ar putea înseamna că atacatorul lui Emi Pian ar putea primi o pedeapsă mai mică, pentru că fapta sa ar primi o altă încadrare juridică. Astfel, ar fi vorba despre lovituri cauzatoare de moarte, și nu de omor, cum este în momentul de față.

Moartea lui Emi Pian s-a produs marți dimineață, la Spitalul Universitar din București, după ce acesta a fost înjunghiat în zona Giulești, din sectorul 6 al Capitalei. Mai mulți interlopi au participat la o partidă de barbut, iar la un moment dat între Emi Pian și un membru al altui clan a izbucnit un conflict care a degenerat, iar liderul Duduienilor a fost înjunghiat de mai multe ori.

Cine va prelua conducerea clanului Duduienilor

Potrivit huff.ro, în urma lui Emi Pian va rămâne unul dintre frații lui la conducerea clanului. Acesta va prelua toate atribuțiile liderului și se va asigura că va face dreptate pentru fratele său. Un cuvânt greu de spus ar avea și Nicolae Duduianu, tatăl interlopilor, care se află acum închis în Penitenciarul Rahova. „Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută.”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian, pentru Huff.

Totuși, în cărți, pentru supremația clanului Duduienilor ar fi și Denom și Seif, care acum puțin timp au fost arestați pentru 30 de zile. Potrivit presei de scandal, cei doi au fost eliberați din arest în aceste zile pentru priveghiul și înmormântarea lui Emi Pian. Aceștia se vor întoarce în arest în cele din urmă și vor rămâne până pe 23 august.

Miltiade Seif Vaduva

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com