Autoritățile: Ne așteptam să vină cel puțin 200.000 de români din Diaspora. Va fi vârful epidemiei pune Nelu Tătaru. Desi Romania a făcut apel sa nu vina acasa, valuri de masini spre îndreapta spre țară

Tătaru compară România cu o casă unde s-a făcut curat: Vârful depinde de afluxul din afară

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a comparat, joi, România cu o casă în care s-a făcut curat, întrebat când estimează vârful pandemiei de coronavirus. El spune că acest lucru depinde de afluxul de români care se întorc de Paști acasă „dacă vârful va fi ascuțit sau lin”.

Întrebat, joi, după vizita la Unifarm, când estimează că va fi vârful pandemiei, Nelu Tătaru a avut un răspuns plastic, comparând țara cu o casă în care se face curat.

„Rămânem la aceleași estimări care evoluează în dinamică în funcție de afluxul din afara țării noastre de concetățeni. Gândiți-vă ca într-o casă în care am făcut curat și mai intră cineva încălțat. În măsura în care noi încercăm să izolăm, să identificăm, să tratăm niște focare, ca în acele focare să își facă boala, mai pot veni din afară”, a spus Tătaru.

Ministrul Sănătății estimează ca la o săptămână – zece zile după sărbătorile pascale, după ce se vor întoarce toți concetățenii din afara granițelor, să existe un vârf al pandemiei.

„Sperăm să fie un vârf lin, să nu fie un vârf ascuțit, cu o mulțime de cazuri, care să ne blocheze”, a mai declarat Nelu Tătaru.

Potrivit acestuia, după alte 3-4 săptămâni, România se poate pregăti de o scădere a numărului de cazuri și la o pantă descendentă a pandemiei.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

sursa : stiri24.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com