AVEM IMAGINILE CARE POT “DETONA” RELAȚIA DINTRE MARIO FRESH ȘI FIICA ANDREEI ESCA. L-AM FOTOGRAFIAT PE “FIUL” LUI ALEX VELEA CÂND SE ÎMBRĂȚIȘA CU O PUȘTOIACĂ

CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care pot ”detona” cuplul Mario Fresh – Alexia Eram! ”Ginerele” celebrei prezentatoare de la PRO TV a fost surprins în ipostaze tandre cu o puștoaică și va trebui, probabil, să explice “acasă” ce a căutat în “brațe străine”.

a

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe ”ginerele” Andreei Esca în parcarea studiourilor de la Antena 1, acolo unde tânărul, care până de curând era considerat ”băiatul” lui Alex Velea”, se întreținea cu o tinerică brunetă.

Mario Fresh și domnișoara respectivă, ambii fără mască, au stat la discuții timp îndelungat, sprijiniți pe capota bolidului de lux al artistului, care încă ”poartă” numere roșii.

Mario Fresh, discuții pe capotă cu o tinerică brunetă

Mario Fresh în „braţe străine”?!

După comportamentul celor doi nu s-ar putea spune decât că între ei părea să fie o simplă prietenie. Dar, la final de întrevedere, au venit îmbrățisările tandre care puteau lăsa să se înțeleagă altceva.

Cu siguranță, Mario Fresh, care a dat lovitura în topuri, alături de Andra, cu melodia – ironia sorții – „Brațe străine”, o să aibă de dat explicații serioase în fața iubitei. Și asta pentru că Alexia Eram ar putea să se înfurie când va vedea ce preocupări are iubitul ei atunci când ea nu este prin preajmă.

Mario Fresh și puştoaica brunetă, îmbrățișări tandre, fără mască

Mario Fresh și Lino Golden au ”rupt-o” cu Alex Velea!

Într-un vlog pe YouTube, Alex Velea a arătat cum rupe orice contract de colaborare cu tinerii pe care i-ar fi „crescut”.

„Vreau să vă spun adevărul, nu vreau să aduc prea multe acuzații, nu e o situație plăcută, nu vreau să dau în oameni pe care i-am iubit și care au crescut lângă mine, lângă noi, și pe care i-am considerat familia mea. Vreau să vă spun partea mea de adevăr și concluzia, mai departe, o s-o trageți voi”, și-a început Alex Velea intervenția.

Imaginile care pot ”detona” cuplul Mario Fresh – Alexia Eram

În videoclipul intitulat “Răspunsul meu pentru Lino și Mario”, Alex Velea povestește pe scurt despre despărțirea dintre el și „fiii săi adoptivi”. Potrivit artistului, certurile între cei trei au început după ce Alex Velea a încercat să promoveze și alți artiști de la Golden Boy Society.

“De ce nu mai sunt Lino şi Mario Fresh la Golden Boy Society, hai să vă povestesc! Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu.

Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lino au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei. Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiunea lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.

„Nu cred în dragostea făcută cu sila”

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua.

Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi, să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc. Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă baftă!”, a spus Velea în clipul postat pe YouTube.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com