Băiatul de 12 ani a cucerit Orientul – Luca a câștigat Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală de la Dubai

La Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală pentru copii, România a fost reprezentată cu brio de 16 participanți cu vârste între 6 și 14 ani, toți membri ai Centrelor Educaționale pentru copii SmartyKids, din București, Cluj și Bacău.

a

Dintre toți copiii, Luca Vartolomei s-a remarcat în mod deosebit. Elevul de la școala Mihail Sadoveanu din Bacău, a câștigat marele premiu și titlul de „Campionul campionilor”.

Pentru a câștiga titlul de olimpic internațional la aritmetică mentală, Luca a făcut 160 de exerciții în doar 10 minute. A fost antrenat de Mirela Pădurean, terapeut ocupațional și psihopedagog

Aritmetica mentală este o tehnică de calcul japoneză care dezvoltă creierul copiilor prin stimularea echilibrată a emisferelor cerebrale. Copiii încep prin a calcula pe o numărătoare numită soroban sa abac și după o perioadă de exersare ajung să efectueze operațiuni complexe fără a mai utiliza sorobanul, doar proiectându-l la nivel mental.

Sursa: glasulcetatii.ro

Sursa : https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com