BANC| CÂND MĂ FAC MARE VREAU SĂ FIU CA MAMA MEA

Este mijlocul săptămânii, iar pentru ca timpul să zboare mai repede este nevoie de o glumă bună. Așa că a pregătit pentru tine o întâmplare haioasă.  De multe ori copiii spun sau fac lucruri trăsnite, iar asta a simțit-o pe pielea ei o mămică. Fetița ei a făcut un desen pentru grădiniță, iar confuzia pe care a creat-o legat de job-ul mămicii este hilară. Femeia a trebuit să îi dea câteva explicații educatoarei.

Banc

„Când mă fac mare vreau să fiu ca mama mea!”, este descrierea pe care cea maică a folosit-o pentru desenul făcut.

Stimată doamnă educatoare,

Doresc să precizeze că nu sunt, nu am fost niciodată și nici nu intenționez să fiu vreodată stripteuză. Lucrez la Dedeman și i-am povestit fiică-mii ce nebunie a fost la noi săptămâna trecută, când a dat ninsoarea aia mare.

Deci în desenul acesta nu sunt eu cum dansez la bară, ci când am rămas cu o singură lopată la vânzare în tot magazinul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com