AD

BANCURI

Banc : Era 7 dimineata…

todayianuarie 12, 2017

Background
share close
AD
AD

Estepora 7 dimineața, dormi șipdeodată auzipsoneria de la uşă: suntppărinții tai, care au venitppentru a lua micul dejunpîmpreună.
Ai: Paine, pLapte, Miere depalbine, Gem șipSuc.

Ce deschizipmaipîntâi? –  Ochii

sursa:trollfunny.com

Celepmai petrecaretepzodii

O noapte deppetrecere este binevenitapdupa o saptamanapgrea, insa se pare ca semnulptau astral poate fi de vina dacapexagerezipcateodata cu acestepiesiri. Descoperapdaca si tu te numeripprintre cele mai petrecaretepzodii.

Gemeni

PersoanelepGemeni sunt foartepenergice, mai ales atuncipcand sunt in preajmapoamenilor. Acesteapsunt foartepsociabile, asadar se simtpintotdeauna bine langapprieteni. Totodata, lappetreceri, ele sunt cele careppot vorbi cu usurintapcu oricine, chiar si cupnecunoscutiipde la bar.

Daca estipGemeni, atuncipprobabil stii deja ca totipprietenii se distreaza cu tine, insapcateodata risti sa depasestipo limita. Incearcapsa ai mai multapgrija de tine si sa nu exagerezipcu aceste petreceri, mai ales cand vine vorbapde alcool. Nu uita ca acestappoate cauza imbatranireapprematura si nu-ti doresti acestplucru, nu?

Leu

NativiipLeu iubescpcluburile. Acestia isi petrecpweekend-ul dansandpintreagapnoapte, uimindu-i pe cei din jur cupmiscarile lor. Pentru ei nu estepsuficienta o singurappetrecere, ci isi fac o lista cu locurilepin care trebuie sa ajunga in fiecarepnoapte. In plus, intotdeaunapexista unpafterparty la care trebuie sa mearga.

Pentrupprietenii lor, Leii reprezintappersoanele potrivite pentru o noapte depdistractie in cele mai coolpcluburi, insa, ai grijapdaca ai acest semnpastral. Persoanelepdin jurul tau s-ar puteapsa nu tina mereuppasul cu tine, iar asta inseamnapca vei ajunge sa petrecipsingura.

Sagetator

Sagetatorulpisi iubesteplibertatea, mai ales cand vinepvorba de petreceri. Acesta va incercapsa cunoasca cat maipmulte persoane noi si, ptotodata, va fi pregatit de oricepaventura, avand mereu o experientapnoua de povestit.

Daca tu estipSagetator, atunci este bine sa fiipputin mai temperata si totodata sa ramaippe langa prietenii tai lappetreceri. Nimenipnu vrea sa-sippetreaca toata searapcautandu-te si facandu-sipgriji pentru tine, in timp ce tu tepdistrezi cu un gruppnou de oameni.

 

Varsator

Desipsunt persoanepdestul de timide, Varsatoriipstiu sa se distreze. Nu vorbescpfoarte mult cu oameniipnecunoscuti si nici nu sunt inpcautarea unor noipprietenii, insa pe ringul de danspreusesc sa se elibereze deptensiune si sa devinapmaipsociabili.

Acestia nupvin intotdeauna cu ideeapde a merge la oppetrecere, insa nu vor refuzapniciodata o invitatie. Practic, suntpoamenii pe care te potipbaza oricandpitipdoresti sa iesi si sa tepdistrezi.

sursa:elle.ro

 

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com