AD

BANCURI

BANC: Ion si Maria la spitalul de nebuni

todayiulie 21, 2017 5

Background
share close
AD
AD

Ion si Maria erau pacienti intr-un spital de boli mintale. Intr-o zi, pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ion a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si a ramas acolo. Maria a sarit repede sa-l salveze. A inotat si ea pana la fund si l-a scos pe Ion din apa. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Maria sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Maria sa-i dea vestea si i-a spus:
– Maria, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata pentru ca ai salvat viata unui alt pacient. Vestea rea e ca Ion, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de la halat in baie. Imi pare rau, dar a murit.
La care, Maria ii raspunde:
– Aaa, nu s-a spanzurat. L-am pus eu acolo sa se usuce. Asadar, cand pot sa merg acasa? 🙂

Cât de bun este ca soț în funcție de zodie

Postura de soţ produce schimbări majore în comportamentul unui bărbat. În funcţie de zodie, poţi afla ce fel de soţ va fi iubitul tău şi la ce să te aştepţi în căsnicia cu el.

Berbec

Bărbatul Berbec este un idealist care în ciuda exteriorului dur are cele mai mari aşteptări atunci când intră într-o căsnicie.

Te consideră femeia perfectă cu care vrea să trăiască până la adânci bătrâneţi. Ce să ai în vedere în căsnicia cu el? Este un copil mai mare uneori, aşa că are nevoie de multă atenţie.

Altfel, tinde să devină gelos. Berbecul este genul de soţ pasional, cu iniţiativa, care nu te ţine în puf, dar îţi oferă surprize ocazionale care te atrag ca un magnet.

Taur

Se zice că Taurul este cel mai bun soţ din zodiac. Motivele? Taurul este un bărbat senzual în aşternut, care te doreşte la fel ca în prima zi şi te face să te simţi o soţie sexy.

În plan emoţional este capabil să îţi ofere stabilitate, căci lui chiar îi plac relaţiile de interdependenţă, fiind fascinat de legătura căsătoriei. În plus, potrivit astrelor, Taurul este foarte orientat pe carieră, dorind să ofere familiei lui şi stabilitate financiară.

Gemeni

Bărbatul Gemeni are multe calităţi în postura de soţ, dar poate că cea mai importantă este aceea că ştie cum să comunice cu tine.

Întotdeuana spune direct ce are pe suflet şi te face şi pe tine să te confesezi, oricare ar fi problema. În căsnicie este capabil să-ţi ghicească stările şi să-ţi anticipeze dorinţele.

Tot el are abilitatea de a face fiecare moment unul deosebit. Se străduieşte să îţi ofere clipele de magie dinaintea căsătoriei.

Rac

Bărbatul Rac se gândeşte de tânăr la căsătorie, pentru că este înclinat către viaţa de familie. Racul este genul de soţ care îţi aduce supă la pat când eşti răcită şi care îţi masează picioarele după o zi de muncă.

Tandrețurile şi grija faţă de celălalt sunt obiceiuri comune într-o căsnicie pentru el. În carieră va fi mereu axat pe câştigurile financiare, pentru că este fericit atunci când îşi răsfaţă membrii familiei cu diverse luxuri.

Leu

Pentru bărbatul Leu căsătoria este un pas pe care îl face atunci când totul este perfect, aşa că poate fi destul de greu de dus la altar.

Pentru început vrea să aibă o nuntă grandioasă. În căsnicie, atitudinea egocentristă iese la suprafaţă, aşa că o să vezi că pune mult preţ pe cum îl tratezi în postura de soţ.

Îţi va cere atenţie şi libertate în acelaşi timp, dar tot el te va răsfaţă cu momente romantice care nu vor lasă rutina să se instaleze.

Fecioara

Bărbatul Fecioară care se însoară trăieşte cu senzaţia că a descoperit o comoară care este numai a lui. Nu îşi va afişa însă în mod ostentativ bucuria.

Preferă o nuntă restrânsă şi o căsnicie discretă, astfel că o soţie care „dă din casă” îl va îndepărta. În căsnicie acest nativ îşi dă interesul, dar este genul de bărbat mai rece care nu se manifestă cu sentimentalisme după cum el le numeşte.

Deşi veţi avea un cămin călduros din care nu va lipsi nimic e cazul să-l înveţi că o căsnicie nu are viitor fără puţin romantism.

Balanţă

Bărbatul Balanţă te va trata ca de la egal la egal. Nu este el genul care să te roage pe tine să îi calci cămăşile, ba chiar te va ajuta la treburile casnice dacă vede că serviciul tău îţi acaparează mult timp.

În căsnicia cu un bărbat Balanţă nu îţi va lipsi absolut nimic pentru că el îţi îndeplineşte orice nevoie fără ezitări. Singurul lucru pe care trebuie să i-l accepţi este pofta lui de distracţie cu cât mai multe persoane… unele de sex feminin.

Scorpion

Atunci când păşeşte la altar Scorpionul îşi ia un anagajament pe viaţă. Are momente de intensitate raţională care se împletesc cu cele emoţionale, astfel că o căsnicie cu un Scorpion nu este pentru cele slabe de inimă.

El se va asigura că veţi rămâne un cuplu de vis, oricâte responsabilităţi au apărut în peisaj.

Problema este că Scorpionul are standarde ridicate şi obişnuieşte să critice ori de câte ori păşeşti greşit. Pentru acest nativ este foarte important să fii pe placul lui aşa că e cazul să înveţi arta negocierii, dar şi pe cea a compromisului.

Săgetător

Cu bărbatul Săgetător căsătoria nu este decât o formalitate pe care o respectă mai degrabă de dragul partenerei. În căsnicia cu el nu te aştepta la mari schimbări faţă de viaţa de cuplu obişnuită.

Nouă viaţă, cea de familie va fi una armonioasă doar dacă îl asiguri că nu l-ai legat de tine decât cu o hârtie.

Nu este genul familist care se face băiat de casă doar pentru că l-ai convins să te ia de soţie. În schimb, nici nu se culcă pe-o ureche, acum că i-ai jurat iubire veşnică. Va continua să îţi ofere experienţe noi şi palpitante.

Capricorn

Capricornul atribuie căsniciei aceeaşi importanță pe care o atribuie şi vieţii profesionale. Se implică trup şi suflet pentru a avea o căsnicie de succes.

La bine şi la rău poţi conta pe sprijinul Capricornului. Totuşi, acest nativ poate ajunge să se consume prea tare, aşa că are nevoie de o soţie jucăuşă, care să-i echilibreze atitudinea disciplinată cu multă spontaneitate.

Capricornul este un bărbat fidel care preferă să îşi petreacă tot timpul liber cu soţia atunci când nu urmează cursuri de perfecţionare profesională.

Vărsător

Vărsătorului îi este greu să îşi asume rolul de soţ căci îi este frică să nu îşi piardă propria identitate. Mulţi Vărsători nu înţeleg rostul unei tradiţii precum căsătoria şi asta pentru că aceşti nativi sunt firi originale, orientate către neconvenţional.

Totuşi, din respect şi adoraţie pentru cea care l-a cucerit, Vărsătorul va intra şi el în acest joc. În căsnicie nu consideră că a devenit stăpânul tău, ci, dimpotrivă, îţi oferă aceeaşi libertate.

Va rămâne mereu cerebral, cu o viziune practică şi matură aşa că nu vei avea parte de scene în care îşi împachetează lucrurile şi pleacă.

Peşti

Bărbatul Peşti îşi poartă cu mândrie verigheta şi vede mai mult partea spirituală a căsătoriei decât pe cea legală. Te va prezenta cu entuziasm drept soţia lui.

În cămin bărbatul Peşti trebuie să fie mai pragmatic, căci firea sa visătoare îl face să pară dezorganizat şi neglijent cu privire la viitor.

Pe de cealaltă parte, acest nativ îşi păstrează calmul în aproape orice situaţie, nefiind genul care să ridice tonul sau care să se manifeste exagerat când este furios.

Are nevoie de încurajările soţiei în plan personal şi profesional aşa că nu te feri să i le acorzi.

VISE pe care nu trebuie să le IGNORI: subconștientul tău încearcă să îți transmită ceva important

Visele sunt modalitatea creierului de a procesa ceea ce percepe în timpul zilei. Potrivit celebrului psihoterapeut Carl Jung, interpretarea viselor ne oferă o poartă spre conștiința și spiritul lumii, fiind o reflecție a propriei conștiințe. Interpretarea viselor ne permite să decodăm gândurile și emoțiile reprimate. Emoțiile dominante se manifestă sub formă de vise recurente, astfel că este deosebit de important să învățăm semnificațiile simbolurilor care ne apar în vise.

Nu ignora visele în care apar următoarele simboluri puternice:

1. Zborul

Dacă visezi că zbori, înseamnă că trebuie să îți atingi o anumită ambiție. Indică faptul că ai parte de multă libertate, dar și de dorința de a realiza ceva prin forțele proprii.

2. Cascade

Apa este, de obicei, un simbol al purității și a calmului. Este un semn foarte bun dacă visezi orice formă de apă curgătoare, dar în special cascadele, acestea semnificând faptul că apa spală ceea ce este vechi și îți aduce ceva nou și minunat.

3. Dinți

Unele dintre visele în care îți apar dinți semnifică faptul că pur și simplu înaintezi în vârstă. Alte asemenea vise pot fi corelate cu stresul și anxietatea. Multă lume se sperie atunci când visează că îi cad dinții, dar un asemenea vis nu semnifică moartea cuiva drag, ci nevoia de a dezvălui ceva important.

4. Moarte

Dacă visezi că moare cineva, înseamnă că urmează ca ceva să se termine. În unele cazuri, moartea în vis a unei persoane înseamnă că cineva drag ție încearcă să ia legătura cu tine.

5. Sarcina

Dacă visezi că ești însărcinată, înseamnă că urmează o mare schimbare pozitivă pentru tine. Este un simbol al dezvoltării și al dorințelor împlinite.

6. Case

Dacă visezi o casă, este un simbol al conștiinței de sine. În funcție de camera pe care o vezi în vis, semnificația este diferită: dacă te visezi în podul casei, visul este legat de amintiri ascunse, iar dacă te visezi în subsol, înseamnă că intuiția ta încearcă să îți transmită ceva.

7. Bani

Visele legate de bani sunt în legătură cu prosperitatea ta. Dacă te visezi câștigând o sumă mare de bani, înseamnă că urmează o schimbare importantă în stilul tău de viață. Dacă, în schimb, visezi că pierzi bani, este un mod de a te vindeca de teama de a pierde bani în realitate.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com