AD

BANCURI

BANC | NAUFRAGIAZĂ UN VAPOR ȘI SCAPĂ NUMAI BULĂ ȘI PAMELA ANDERSON, PE O INSULĂ PUSTIE

todayseptembrie 10, 2022 11

Background
share close
AD
AD

Banc. Pamela Anderson și Bulă sunt singurii supraviețuitori care scapă, după ce un vapor naufragiază. Cei doi ajung pe o insulă pustie și se îndrăgostesc, dar după un tip Bulă devine abătut. Dialogul dintre ei e amuzant! Spor la râs!

Naufragiază un vapor și scapă numai Bulă și Pamela Anderson, pe o insulă pustie. Se îndrăgostesc Bulă și Pamela, au partide fierbinți în fiecare zi, dar, de la o vreme, Bulă e abătut și fără chef.
– Pai bine, măi Bulă, nu te iubesc eu pe tine, nu ți-am îndeplinit cele mai ascunse nebunii? Ce ai de ești trist? Uite, ca să îți treacă, îți promit că accept să fac orice mi-ai cere!
– Ești sigură, Pamela?
– Hai, Bulă, spune ce vrei, eu te iubesc și o să o fac.
Atunci, Bulă îi pune Pamelei o pălărie pe cap, îi mânjește niște mustăți cu cărbune pe față și îi spune:
– Băi Ștrulă, știi cu cine mi-o trag eu de 3 luni?

Bulă și tipa nimfomană

Bulă, însoțit de alți doi derbedei, se află în apartamentul unei nimfomane din București, încercând să satisfacă apetitul sexual al gazdei. La un moment dat, soțul doamnei își anunță sosirea, trântind ușa de la parter. În panică, doi dintre amanți apucă să se îmbrace, strecurându-se unul în baie, altul în bucătărie, numai Bulă, gol pușcă, se ascunde în șifonier.
Când soțul intră în casă, din baie iese un „mecanic” spunând:
– Doamnă, robinetele sunt în ordine, le-am reparat.
Imediat, alt „mecanic” iese din bucătărie, raportând:
– Doamnă, aragazul dumneavoastră e reparat !
Când se minună încă de ciudățenia tehnicenilor fără scule și salopetă, din șifonier își face apariția Bulă în pielea goală, care văzându-se privit cu ochii cât cepele, exclamă:
– Ce, bă, n-ai mai văzut molie?

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com