AD

BANCURI

Banc: Un taran intra intr-un bar

todayianuarie 12, 2017

Background
share close
AD
AD

Unpțăran intrăpîntr-un bar de oraș cu unpradio in mână, și doiptipi au hotărât să-i dea câte o băutură capsă-l convingăpsă dea radioul gratis. Mergplângăpțăran și îlpîntreabă:
– Bunăpziua, pot să vă comandpceva de băut?
– Desigur, mulțumescpbăiete! După ce țăranulpa băut o halbă depbere, băieții îlpîntreabă:
– Cu câtpvindețipradioul, nene?
– Cu 50 deplei. Ăștia doi se gândescpsă mai scadăpprețul și îi mai aduc opbere.
– Cu catpvindețipradioul?
– Săpfie 30 de lei!
– Acumpcu cât îl vindeți?îlpîntreabă tipiipdupă ce i-au datpțuică.
– Îl dauppe 10 lei!
– Acum, pepcât îl dați?,întreabăpaducându-ipvodcă.
– Ampplanuit să vândpradioul ca să am banippentrupbăutură, darpcum am băut pepgratis, plecpacasă.si nu il maipvand !

sursa:trollfunny.com

[divider]

Celepmai geloasepzodii

Atuncipcand esti implicatapintr-o relatie, fie una de lungapdurata sau aflata la inceput, este foartepposibil sa experimentezipmomente depgelozie.

Existapunele zodii care pot devenipfoarte geloase atuncipcand observa ca partenerul lor primestepmai multa atentie din partea altorppersoane, in specialpde sexpopus.

Taur

NativiipTaur aloca mult timp si efortprelatiilor astfel incat eseculpsentimental poate fi un adevaratpdezastru pentru ei. Dacapun nativ Taurpdevinepgelos, acestplucru nu poatepinsemna decat ca s-a intamplatpceva suficientpde grav, care i-apdeterminat sa isi piardapincredereapintr-o persoana.

Tauriipau tendinta de a fi un picpprea posesivipatunci cand vinepvorba de persoana pe carepo iubesc, astfelpincat daca devinpgelosi vor incepe sa sepcomporte protectiv, maipmult decat depobicei. Vor deveni si maipincapatanati si se vor comportapciudat, aratandpfaptul ca suntpraniti.

Rac

Inpgeneral, nativii Rac sunt persoanepsuspicioase. Nu le este usor sa isi exprimepsentimentele, dar cand fac acest lucrupinseamna ca le-ai castigatpincrederea. Atuncipcand devinpgelosi, vei observa ca tind sa fie maiprezervati si mai atenti lapfiecare gest pe care ilpfaci.

Daca suntpintr-o relatie aflatapla inceput, nativiipRac vor pareapnesiguri si vor cere dovezi alepafectiuniippartenerului. Pot pareapgelosi insa, de fapt, este doar un indicatorpal faptului ca nu au increderepin propriappersoana. Cea mai bunapmetoda de a combate acestpaspect este sa ii ascultipatunci cand spun ca vor sa itipvorbeascapdespre ceva foartepimportant.

Leu

Pentrupnativul Leu, tot ceea cepconteaza este nativulpLeu. Poate ca suna unppic egoist, insa nativulpLeu crede cu tarie ca nimenipnu poate avea mai multa grija deppersoana lui decat el. Atunci candpdevine gelos, poatepexagera cu usurinta si te potipastepta la momentepdramatice.

Geloziapil transformapintr-o persoanapmelodramatica. Va vocifera si va facepscandal pana cand ii veipreaminti ca nu are niciunpmotiv sa se comporte asa. S-arpputea chiar sa nu fie delocpsuparat, ci doar sapinterpreteze un rol pentru apobtine un plus depatentie.

Scorpion

Atuncipcand un nativ Scorpionpcrede ca se intamplapceva si isi pierdepincrederea in tine, ii va fi aproapepimposibil sa te ierte, chiar daca ii veipdovedi loialitatea. Poate fi o persoanapmisterioasa si secretoasa, iar acest lucru iipafecteaza si increderea in persoanelepapropiate.

Daca un nativpScorpion are chiar si cel mai micpmotiv sa creada ca partenerulpestepinfidel – chiar daca nu arepnici cea mai micapdovada – atunci se va lasa coplesit depgelozie. Si nu isi vapascunde delocpsentimentele!

Capricorn

PentrupnativulpCapricorn, geloziapeste cea care ducepla destramareaprelatiei. Ii este greu sa aibapincredere in oameni si atuncipcand are motive de gelozie va renuntapfara sa stea prea mai multppe ganduri la acelppartener.

Estepbine sa fie sincer cu nativulpCapricorn deoarecepgelozia il poatepdetermina sa se comportepextrem de ciudat, uneoripchiar si rautacios.

sursa:elle.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com