BANC| UN TIP AGAȚĂ O TÂNĂRĂ ÎNTR-UN BAR

Pentru ca ziua să fie mai bună am pregătit un banc care îți va aduce zâmbetul pe buze. Protagoniștii de astăzi sunt doi tineri ce se întâlnesc într-un bar. Evoluția și mai ales finalul relației celor doi o să te amuze copios.

Banc

Aseară am văzut o tipă simpatică la bar, m-am apropiat de ea și am întrebat-o dacă i-ar plăcea să o servesc cu un pahar de băutură.

– Nu ai o prieten?, îmi zis ea. Tipii ca tine întotdeauna au o prietenă …

– Nu, din păcate ne-am despărțit acum o lună, o asigur eu.

– Deci… Arăți foarte bine, ești un tip de treabă și, pe deasupra, ești uimitor la pat! Pot să te întreb cum naiba de te-ai despărțit de prietena ta?

– A aflat nevastă-mea! Îi răspund eu, ieșind în pripă….

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com