Bancul de azi!

 

O nouapregula inpdormitor

 

Doipsurdopmuti, prin limbajulpspecific, incearca sa implementezepo noua regula inpdormitor.

Ea ii spunepsotului:

– Daca ai chef depprostii, maptragi o data de sanulpstang. Dacapnu ai chef, ma tragipde 2 ori.

El ii spunepsotiei:

– Daca ai chef depprostii, maptragi de jucarie opdata. Daca nu aipchef, maptragi de 100 depori.

sursa:trollfunny.com

[divider]

Banc nou

Bulapin prima zi deparmata…
Unpplutonier trece prin fataprandului de soldatipsi intreaba:
− Ce-aipfost in viatapcivila, soldat?!?
Unulpbrutar, altulpmacelar, altulpelectrician, fiecarepdupappregatire…
Ajungepsi lapBula:
− Ce-aipfost in viatapcivila?!?
− Ampfost fericit, saptraiti!

[divider]

Banc nou

Alinuțapvine zâmbind lapmama ei și îipspune:

– Tupmamă, mă gândeam să ne mutămpdin acest bloc…

– Depce?

– M-ampculcat cu toțipvecinii și tu știi ce greupeste acum să găsescppe cineva?

În acelpmomentpfemeia îi trageodouă palmepzdravene și îipspune:

– Ai doarp17 ani și de la vârstapasta ai început să îmipspui ”tu”?

[divider]

Rugaciunepde multumirepcatre SfantapTreime

Lapboala, la necaz si lapbucurie, preotii le recomandapcredinciosilor sa spuna o rugaciunepputernica catre SfantapTreime.

Aceastapii ajuta sa depaseasca momentele grele, sa nu se indeparteze de credinta si sa multumeasca pentru toate lucrurile pe care le au.

„Preasfanta Treime, Stapanire de o fiinta, pricinuitoarepa totpbinele. Ce vomprasplati Tie pentruptoate cate ne-ai datpnoua, pacatosilorpsipnevrednicilor, pe care maipinainte de a ne naste noi in lume le-aipranduit, si pentru toate cele ce ne daipfiecaruia din noi in toatepzilele si pentru cele ce ai gatit nouaptuturor in veacul celpviitor?

Decipse cuveneappentru atateapbinefaceri si indurari, sapmultumim Tie nu numai cupcuvintele, ci maipales cu faptele, pazind si implinindpporuncile Tale. Iar noi cu patimilepnoastre si cu obiceiurilepcele rele in nenumarateppacate si faradelegi ne-amparuncat…

Rugaciunepcatre SfantapTreime

Pentrupaceasta, ca cei ce suntempintinati, nu numai ca nupindraznim a ne arata inainteappreasfintei fetei Tale celeipintreit stralucitoare, ci nicippreasfant numelepTau a-l chema, de nu ai fi binevoitpinsuti Tu spre a noastrapmangaiere a ne vestipnoua. Ca pe cei drepti si curatipiubesti, iar pe pacatosiipcare se pocaiesc iipmantuiesti si cupmilostivire ii primesti.

Deci, cauta, o DumnezeiascapTreime, din inaltareapsfintei slavei Talepasupraonoastra, multppacatosilor. Si bunavointaonoastra in loc de faptepbune o primeste, si ne da noua duhulppocaintei celeipadevarate. Ca, urand tot pacatul, intrupcuviosie si dreptate pana la sfarsitulpvietii noastre sa petrecem, facandpvoia Ta cea sfanta si slavindpcu cugetpcurat si cu fapte buneppreadulcele si preaincuviintatpnumelepTau.

sursa:cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com