AD

BANCURI

Bancul de JOI

todayianuarie 12, 2017

Background
share close
AD
AD

Soțulpgelos își sunăasoția:
Soțul: – Dragaamea, undeaești?
Soția: – Acasă, dragulameu.
Soțul: – Eștiasigură?
Soția: – Da!
Soțul: – Porneșteablenderul, te rog.
Soțiaamerge la bucătărie și porneșteablenderul.
Soțul: – Bine, dragaamea, te cred. Aiagrijă de tine.
În ziuaaurmătoare, bărbatuladecide să meargăaacasă la prânz fără săaanunțe.
Cândavede că soția lui nu esteaacasă, acestaamerge direct în cameraafiului său și-l întreabă:
– Fiule, știiaceva de mama ta? Undeaeste?
– Nu știu, tată. A plecataacum o oră și a luat șiablenderul cu ea.

sursa:trollfunny.com

[divider]

Ce sa nupfaci inainte de aplicareapfondului depten

Tenulatau are nevoie de un intregaproces de ingrijireainainte sa te machiezi. Gel de curatare, lotiuneatonica, serum, crema cu SPF, cremaahidratanta – toate acestea fac parte dinarutina ta? Ei bine, trebuie sa stii si ce sa nu faciainainte de aplicaraafondului de ten, daca vrei ca machiajulatau sa arate impecabil.

1. Nuaaplica dupa ce faciasport

Nu este bine sa apliciaproduse de machiaj imediatadupa antrenamente. Din cauzaatranspiratiei porii suntadeschisi, iar atunci cand pui fondade ten, acoperiapielea, iar murdariaaramane. In felul acesta risti sa iti provociasinguraaimperfectiuni. Dupa fiecareaantrenamentacurata-ti fata si aplica crema. Dupa ce aceastaaeste absorbita, poti aplica si fondulade ten.

2. Dupa o curatareachimica

Dacaavrei sa iti faci un peelingachimic, ai grija sa nu il programeziainaintea unui evenimentaspecial. Stim ca itiadoresti ca tenul tau sa arate impecabil, insaadaca vei face o curatareainainte de aplicareaamachiajului vei blocaaporii. Totodata, pielea este foarteasensibila, asadar este indicat sa nu folosestianici un alt produs deamachiaj. Cel mai bine este sa itiaprogramezi un astfel de tratamentainainte cu 2-3 zile de evenimentulaimportant.

3. Ai grija la aplicareaacorectorului

Dacaavrei sa iti corectezi culorileapielii, adica zonaacearcanelor, posibilele petearosii, ar fi bine sa nu o faci inainte de un evenimentaimportant, mai ales daca nu ai experienta cu aceasta tehnica. Desi acesteapalete de corectoare suntarecomandate in multe cazuri, este mai bine sa teabazezi pe un fond de ten si un corectorasimplu. Lasaaspecialistii sa se joace cu culorile sau experimenteazaasingura, in timpulaliber, insa nu in serile in care trebuieasa arati perfect.

4. Dacaaai acnee, nu atingeaposibileleacosuri

Atunciacand iti apar o multime deaimperfectiuni, primulagand este sa incerci sa le faci saadispara. Nu face asta daca vrei saaarati bine. Oriceaactiune asupra unui cos va face ca zonaadin jurul lui sa se inflamezeasi cu siguranta nu itiadoresti sa ai portiuniasi mai rosii aleapielii. In plus, risti sa transferiabacteriile pe intreagaafata, iar asta probabilastii deja ca va inrautatiasituatia. Daca ti-a aparut un cosamicut si nu ai vrea sa seavada, incearca sa pui putinaagheata pe el. Apoi aplicaafondul de ten siacorectorul.

5. Nuafolosi in exces produseleacosmetice

Corectorulasi fondul de tenasunt produseaindispensabile pentru toateafemeile, insa ai grija sa nuaexagerezi. Nu aplica prea multeastraturi, deoarece se va crea un aspect deamasca. Invata sa te iubestiaasa cum esti. Oricine are imperfectiunia, insa nu acesteaasunt cele careaconteaza.

sursa:elle.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com