BANCUL DE LUNI – Cee am facut ?

Sursa:trollfunny.com

a

[divider]

Pentru Gemeni, apar oportunitati nebanuite de bani, insa trebuie sa aiba mare grija la bolile de sezon si sa aiba incredere in cei din jur.

Sfatulpzilei de 9.01.2017 pentrupfiecarepzodie

SFATULpZILEI PENTRUpBERBEC

Veipprimi o veste excelenta cu privire la bani si potipincepe sa ii investestipintr-u proiect pe care il doreai de multptimp. Foloseste-tipideile, caci sunt unelepbune. Numarulpnorocos al zileipeste 6.
SFATULpZILEI PENTRUpTAUR

Estipnevoit sa spui adiopunui lucru care nu maipmerge, fie ca este vorba despre un loc depmunca, fie ca estepvorba de o relatie. Nu tepami uita in urma, caci vin alte lucruripbune pentru tine. Numarulpnorocos al zileipeste 3.

SFATULpZILEI PENTRUpGEMENI

Veipprimi un ajutor de la o persoana de la care nu te-ai fi asteptatpniciodata, iar acestplucru iti va da o stare de bine si te va face sa privesti altfelplumea din jur. Apar sanse de bani, insa ai grija la bolile de sezon. Numarul norocos al zilei este 8.
SFATULpZILEI PENTRUpRAC

Estipinconjurat de oameni care tepinvidiaza, insapreusesti sa ii recunosti si sa staipdeparte de ei. Estepmomentul pentru a te gandipla o petrecere, unde vei avea parte de o surpriza. Numarulpnorocos al zileipeste 4.

SFATULpZILEI PENTRUpLEU

Plecipla drum, insa ti se pare la totppasul ca ceva este inpneregula. Nu te temepde ceea ce te asteapta lapdestinatie, caci ai putea fi surprinspde cineva si chiar ai puteapprimi o suma importanta depobani. Numarulpnorocos al zileipeste 1.

SFATULpZILEI PENTRUpFECIOARA

Uitapde toate lucrurile rele care ti-au pusppiedici in ultimele luni sipgandeste-te la o calatoriepintr-o tarapstraina, undepvoiai sa mergi de multptimp. Banii iti bat la usa, iarpsanatatea ta este mai buna caporicand. Numarulpnorocos al zileipeste 5.

SFATULpZILEI PENTRUpBALANTA
De lunipintregi incerci sa cunosti pepcineva, insa ti-e teama sa facipprimul pas. Astazi pmomentul sa iti infrangi temerile si sa itipdeschizi sufletul, cacippersoana pe care o placi s-ar putea sa fie ceappotrivita. Numarulpnorocos al zileipeste 9.
SFATULpZILEI PENTRUpSCORPION

Te-ai stresatpdegeaba in ultimelepzile, caci totul mergepconformpplanului, iar banii vor veni asa cum i-aipcalculat. Privesteptotulppozitiv, ca nu estepmomentul sa te ingrijorezi, pe niciunpplan. Numarulpnorocos al zileipeste 2.

SFATULpZILEI PENTRUpSAGETATOR
Astazipeste totul despreptine, vei fi remarcatpla locul depmunca, iar persoanappe care o placi de multptimp in secret iti va da unpsemn ca are aceleasi sentimenteppentruptine. Fa primulppas si bucura-te dp clipa. Numarulpnorocos al zileipeste 7.

SFATULpZILEI PENTRUpCAPRICORN

Generezipdispute in jurulptau si trebuie sapfii putin maipponderat. ppentru a-ti impunepparerile, insa fa acestplucru cu calm si ti se va dapdreptate. Numarulpnorocos al zileipeste 4.
SFATULpZILEI PENTRUpVARSATOR
Dacapvei face din tantarparmasar, vei riscapsa iti strici ziua cuptotul. Trateazaptotul cu calm si ai incredere in cei din jurulptau, pentru ca nu totipiti vorpraul. Se anuntapplanuri noi depafaceri. Numarulpnorocos al zileipeste 2.
SFATULpZILEI PENTRUpPESTI
Drumulpcatrepsucces nu este intotdeaunapunulpusor, insaptrebuie sa aiprabdare, sa faci echipa cu cei din jurulptau si sa inveti sa va bucuratipimpreuna de reusite. Iesipdin carapacea in care te-aipinchis in ultimapperioada. Numarulpnorocos al zileipeste 1.

sursa:teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com