Chiarpși iarna este bine să cultivipplante aromatice înpapartament și mai ales înpbucătărie. Frunzele lorpparfumate curățăpaerul de mirosurile depmâncare și de gazeparse.

 

Multepplanteparomatice se păstreazăpverzi peste iarnă, mai ales cele care aupfrunze mici și ascuțite precumprozmarinul. Dacă suntpținute la fereastră, să aibă suficientăplumină, dacă beneficiază deppământ bun și de o temperaturăpmedie, vor rămâne proaspete totpanul.

Rozmarinul, unapdintre cele mai bunepplante aromatice pentrupbucătărie

Fie că îlpfolosești la mâncare saupdoar la ceaiuri, rozmarinulprezistă în bucătărie pentru că îi placepatmosfera mai caldă și ușor maioumedă. Elpabsoarbe umiditateapdin aer și mirosurile grele deomâncare, eliberând o aromaoplăcută și ușoromentolată.y