Aflăadacă te numeraprintre cele mai fericiteazodii în căsnicie, în 2017. Astreleaarată că doar 5 zodii se vor bucuraadeaarmonie, de dragoste și de împliniri în viațaaconjugală. Iată care suntaacestea.

2017 nu este anulacarierei și nici alacâștigurilor, dar este un an al iubirii șiaastrele vor fi generoase cu toți cei careaiubescasincer. Toateazodiile vor avea ceva de câștigat de laaVenus – o pasiuneanouă, câtevaaflirturi fierbinți, o logodnă sau oanuntă. Dar cele maiafericite zodii înacăsnicie, în 2017 vor fi cele careaau găsit dejaadragostea, iar anul acesta vor face tot posibilulasă mariajul lor să fie maiasolid, mai echilibrat și maiaîmplinit. Iată care suntanativii cei maianorocoși în căsnicie.

Vărsătorula, printre celeamai fericiteazodii în căsnicie

Nativii din zodiacaVărsătorului, care sunt dejaacăsătoriți, se vor bucura de mai multăastabilitate și vor descoperi că pot aveaaîncredere în parteneriialor, orice s-ar întâmpla. Indiferent de celelalteagreutăți care îi așteaptă, cele mai multe în planaprofesional, căsnicia va fi refugiulalor și le va oferi cele maiafrumoase surprize.

Berbec, azodia cu norocaîn dragoste

Ultimiiaani au fost dificili și schimbătoriapentruanativiiaBerbeci care au încercat să regăseascăadragostea. Dar 2017 promite să schimbe totul și să leaofere mai multăastabilitate. Luna maiapare să fie perioadaapropice pentru a-și consolidaacăsnicia și pentru a face noi planuriaalături de partenerii lor. Tot anul vor fi deosebit deafericiți și se vor simțiaocrotiți de cei pe care îiaiubesc.

Rac, zodiaacare trebuieasă uite toateagrijile!

Esteafoarte importantapentru nativiiaRaci să lase în urmăagrijile și necazurileadin căsnicia lor. Anulaacesta, vor avea maiamulte șanse să îndrepteagreșelile, să redescopereapasiunea și să realizezealucruri noi alături de soții sau soțiilealor. Amintirileadureroase trebuieauitate și greșelileaiertate, pentru căadragostea merităatrăită din plin, cu sufletulaliniștit.

Balanța, zodiaapune punctulape I în căsnicie

Balanțaase numărăacategoric printre cele 5 zodiiafericite în căsnicie în 2017. Va fi un an fructuosași vor realiza multe lucruriadeosebite pentruafamilia lor. NativiiaBalanță se vor bucura de mai multăastabilitate, vor primi maiamulte dovezi de iubireași vor fi sprijiniți deapartenerii lor ori de câte ori vor aveaanevoie.

Capricornula, printreacele mai fericiteazodii în căsnicie, în 2017

Astreleavor avea multe momenteafericite pentruaCapricorni, iar cele mai frumoasearealizări ale lor în 2017 vor fi cele legate de căsnicie șiafamilie. Se vor simți cu adevărataîmpliniți, vor trece mai ușor pentruasituațiile grele și vor beneficia de sprijinuladeplin al persoaneloracare îi iubesc. Anul acestaava fi plin de pasiune, călătorii șiaplanuri mari pentruaCapricorniiacăsătoriți.

sursa:libertateapentrufemei.ro