BANCUL ZILEI | A VENIT SOȚUL IUBITEI MELE ȘI M-AM ASCUNS SUB PAT…

O nouă zi, un nou banc pentru a râde pe săturate! Pentru astăzi v-am pregătit ceva super amuzant, așa că e cazul să vă pregătiți, că urmează hohote de râs.

a

Știm cu toții că bancurile cu și despre infidelitate sunt extrem de amuzante. Tocmai de aceea venim cu întrebarea: ce face un bărbat, atunci când soțul iubitei sale vine acasă, pe neașteptate? Ei bine…se ascunde sub pat, la propriu!

O conversație dintre un bărbat și amicul lui, care îl aștepta de o grămadă de timp, a devenit de-a dreptul virală. După ce a decis să petreacă ceva momente alături de iubita lui, acesta s-a trezit cu soțul femeii acasă. Iată bancul zilei de astăzi:

„Ce dracu faci bă, te aștept de o oră.
Nu pot să ies că a venit soțul iubitei mele și m-am ascuns sub pat.
Du-te bă că pe asta nu o mai cred” a fost conversația dintre amant și amicul lui. Și, pentru că acesta nu îi credea povestea, a pus mâna pe telefon și și-a făcut un selfie chiar sub patul femeii.

Alte bancuri amuzante cu și despre infidelitate

Seara târziu se aud bătăi în uşa: – Îmi pare rău, vecine, ştiu că e târziu şi abia te-ai intors de la serviciu, însa tare am nevoie de ajutorul tău. Nu pot intra în casă. Am plecat în grabă şi mi-am uitat cheia de la intrare în pantaloni, care au rămas aruncaţi după pat … – Asa, şi? … Eu ce-aş putea să fac!? – Urcă un pic sus în dormitor la tine şi adu-mi-i, te rog!

***

Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale. După câteva momente, exclamă mirat: – Bă, îţi văd casa de aici… şi nevastă-ta te înşală cu unu’. Celălălt, nervos: – M-am săturat de ea şi aventurile ei! Împuşc-o pe ea în cap şi pe el în ouă. – Nicio problemă, pot s-o fac dintr-un singur foc …

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com