AD

BANCURI

BANCUL ZILEI | A VENIT SOȚUL IUBITEI MELE ȘI M-AM ASCUNS SUB PAT…

todayianuarie 12, 2021 2

Background
share close
AD
AD

O nouă zi, un nou banc pentru a râde pe săturate! Pentru astăzi v-am pregătit ceva super amuzant, așa că e cazul să vă pregătiți, că urmează hohote de râs.

Știm cu toții că bancurile cu și despre infidelitate sunt extrem de amuzante. Tocmai de aceea venim cu întrebarea: ce face un bărbat, atunci când soțul iubitei sale vine acasă, pe neașteptate? Ei bine…se ascunde sub pat, la propriu!

O conversație dintre un bărbat și amicul lui, care îl aștepta de o grămadă de timp, a devenit de-a dreptul virală. După ce a decis să petreacă ceva momente alături de iubita lui, acesta s-a trezit cu soțul femeii acasă. Iată bancul zilei de astăzi:

„Ce dracu faci bă, te aștept de o oră.
Nu pot să ies că a venit soțul iubitei mele și m-am ascuns sub pat.
Du-te bă că pe asta nu o mai cred” a fost conversația dintre amant și amicul lui. Și, pentru că acesta nu îi credea povestea, a pus mâna pe telefon și și-a făcut un selfie chiar sub patul femeii.

Alte bancuri amuzante cu și despre infidelitate

Seara târziu se aud bătăi în uşa: – Îmi pare rău, vecine, ştiu că e târziu şi abia te-ai intors de la serviciu, însa tare am nevoie de ajutorul tău. Nu pot intra în casă. Am plecat în grabă şi mi-am uitat cheia de la intrare în pantaloni, care au rămas aruncaţi după pat … – Asa, şi? … Eu ce-aş putea să fac!? – Urcă un pic sus în dormitor la tine şi adu-mi-i, te rog!

***

Un bărbat merge la vânătoare cu prietenul lui cel mai bun. Unul dintre ei ia puşca, fixează luneta şi se uită în jur după animale. După câteva momente, exclamă mirat: – Bă, îţi văd casa de aici… şi nevastă-ta te înşală cu unu’. Celălălt, nervos: – M-am săturat de ea şi aventurile ei! Împuşc-o pe ea în cap şi pe el în ouă. – Nicio problemă, pot s-o fac dintr-un singur foc …

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com