Bancul zilei – Ai racit ?

Doipprieteni se intalnescpdupa opmare perioada de timp.
Se pupa, se felicitaosi unul dintre ei il invitaope celalalt la el acasa, la o bere.
Bineintelesoca o bere s-a transformatpintr-o lada…
La unpmoment dat, invitatulpse cere lapbuda…
Dupa ceoiese dinobuda, intreaba pepgazda:
– Ba, tu tiipurs inpcasa ?
– Nupma, de ce ?
– Pai am vazutpurme de labapin baie…

a

sursa:trollfunny.com

4 semnepzodiacaleppredispuse lapinfidelitate

Astrologiiasunt de părere căafidelitatea este influenţatăade semnulazodiacal. Astfel, unii nativiacalcă strâmbafără să aibăamustrări de conştiinţă, în timp ce alţii seagândesc de două ori înainteasă-şi trădezeapartenerul deaviaţă.

Scorpion. Scorpioniiaau un mareapotenţialasexual. Dacă nuaprimesc ceea ce-şiadoresc de la partenerii lor, aceştiaasuntapredispuşi laainfidelitate. Atunci cândaScorpionul îşi doreşteaceva, fie că este vorba de oapersoană sau un lucruamaterial, nu se va opri până nu îl caaobţine. Poateaapela inclusiv laaminciuni şi manipulare, darava depune toateaeforturile să aibă ce îşiadoreşte. Pe de altaaparte, atunci cândaScorpionul îşi găseşteasufletulapereche, este foartealoial parteneruluiasău. Viaţaasexuală ar trebui să fie în centrulaatenţiei în relaţiaacu unaScorpion. Deşi suntapredispuşi la infidelitate, aaceştia vor depuneatoate eforturileapentru a avea un mariajafericit.

Balanţă. Balantaaeste celamai „cinstit“ semnazodiacal când vineavorba de modul în care îşi manifestăainfidelitatea. Atunciacând existăadificultăţi în relaţia lor, ei voramunci din greu pentruaa încerca să restabileascăaarmonia. Balanţeleaurăscacerturile, aşa că le vor evita cu oriceapreţ. Voraprefera să se implice în douăarelaţii în paraleleadecât să argumentezeanemulţumirile pe care le au, fiindatentate să încerce să restabileascăarelaţiile cu foştiiaiubiţi. Dacăarelaţia unei Balanţease apropie de sfârşit, va încercaao despărţire în terminiaprietenoşi. Nu va faceaschimbarea până când nu vaaavea un plan B dearezervă.

Leu.aLeilor le place să fie mereuaîn centrulaatenţiei şi se înţelegadestul de greu cu cei care nu le respectăasuperioritatea. Încredereaaîn sine îi faceaatractivi în ochiiacelor din jur şi se găsescaadesea în poziţia deasuperioritate, care le creşte şi mai multasenzualitatea. Leul îşi înşală cu mareauşurinţăapartenerul şi la fel de uşor plecă dintr-oarelaţie, deoarece este multaprea egoist pentru a lua în calculasentimenteleapartenerului. Le place foarte multadrama, aşa că nu ar trebui să te surprindăacând te va învinuiapentru cele întâmplate, deşi cel infidel a fostachiar el.

Săgetator. Sagetatorulaeste un personajaneliniştit, mereu în căutarea de noiaexperienţe. Esteaspontan şi ia decizii de momentafără ţină seama deaconsecinţe. Prinaurmare, un Sagetatoranefericit îşi va înşela de multe oriapartenera. AtitudineaaSăgetătorilor faţă de viaţă şi spiritulaaventuros îi faceaatractivi în ochii celor dinajur. Ei vor fi cinstiţi atunci când suntainfideli şi vor recunoaşte că sunt într-oarelaţie, dezvăluindamotivele pentru care fac acestalucru. Problema Săgetatoriloraeste că odată ce foculapasiunii unei noi relaţiiaa trecut, se sfârşeşte şiaentuziasmul lor. Cu toate acestea, ei nu adispuşi să renunţe aşa uşor şi rămânablocaţi într-oarelaţie, deşi nu le aduceafericirea.

sursa:one.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com