BANCUL ZILEI | ANGAJATUL: ȘEFU`, M-AȚI CHEMAT? ȘEFUL: DA, DU-TE REPEDE LA BAIE ȘI…CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE!

Unele dintre cele mai amuzante bancuri țin de angajați și șefi. Tocmai de aceea, bancul nostru de azi este fix despre relația dintre un șef și un angajat despre care acesta bănuia că este în stare să-i facă avansuri fiicei sale.

a

Un șef a găsit o metodă inedită de a-l face pe unul dintre angajații săi să o ducă pe fiica lui acasă, fără să-i facă avansuri și fără să facă vreun gest nepotrivit.

Atunci când nu se aștepta, angajatul cu pricina a fost trimis la baie de către șeful lui, însă atunci când a auzit ce anume îl pune acesta să facă la baie, n-a comentat și s-a supus dorinței lui. Atenție, urmează hohote de râs! Iată bancul zilei:

„Angajatul: Șefu, m-ați chemat?
Șeful: Da, du-te repede la baie și masturbează-te!
Ăsta se duse și… (după câteva minute)
Gata, șefule!
Șeful: Mai du-te o dată!
Angajatul (după alte câteva minute).
Gata șefu și a doua oară.
Șeful: Mai du-te o dată și gata!
Angajatul: Nu mai pot șefu, nu mai are putere să se ridice!
Șeful: Bun atunci, ia de aici cheile de la mașina mea și du-o pe fiica mea acasă!”

Alte bancuri amuzante cu și despre șefi

Un şef către altul: – Eu întotdeauna iau cu mine în pat un pix şi o foaie… În cazul în care îmi trece ceva prin minte. – Eu prefer să îmi iau secretara!

Mă cheamă şefu’ la el în birou astăzi şi-mi spune: “Am observat că în ultima vreme cam moţăi în timpul şedinţelor. Dormi îndeajuns?”. “Nu prea, îi zic, şedinţele sunt tot mai scurte.”

Şeful îşi întreabă angajatul: – Îţi place berea caldă? – Bineînţeles că nu. – Dar femeile transpirate îţi plac? – Nu. – Atunci înseamnă că îţi vei lua concediu în timpul iernii.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com