BANCUL ZILEI | CE A PĂȚIT O FEMEIE CÂND A INTRAT ÎNTR-UN TAXI

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Ce a pățit o femeie când a intrat într-un taxi? Noi vă povestim totul, cu lux de amănunte.

Protagoniștii zilei de astăzi: o femeie și un taximetrist. Pentru că avea niște treburi urgente în oraș, o femeie și-a comandat un taxi. Mașina era în fața blocului, așa că individa s-a urcat rapid în taxi.

S-a așezat comod pe bancheta din spate a mașinii și l-a înștiințat pe taximetrist să conducă cu prudență deoarece ea este mamă a opt copii și nu vrea să pățească nimic rău. Răspunsul șoferului, însă, a lăsat-o fără replică.

”O tipă se urcă în taxi şi îi spune şoferului:
– Vă rog să conduceţi preventiv, că sunt mamă a opt copii.
Taximetristul se întoarce şi îi răspunde:
– Dvs. vorbiţi despre prevenţie?!”, este bancul zilei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com