BANCUL ZILEI | CE I-A MĂRTURISIT O TÂNĂRĂ GINECOLOGULUI

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Discuția cu o clientă l-a pus pe gânduri pe un ginecolog, care a rămas fără replică chiar în cabinetul său.

O zi obișnuită la serviciu. O tânără a intrat în cabinetul unui medic ginecolog pentru un control de rutină. După ce a examinat-o temeinic pe femeie, medicul a încercat să îi dea acesteia niște instrucțiuni. Avea, însă, să aibă parte de niște răspunsuri care l-au lăsat pe doctor fără replică.

”-Deci, când vă vedeți soțul diseară…

 -Nu sunt măritată, domnule doctor.

 -Atunci, când vă vedeți logodnicul diseară…

 -Nu sunt nici logodită.

 -Bine. Atunci să spunem… ”prietenul”.

 -Nu am niciun prieten și până acum nu am avut nimic cu niciun bărbat.

Gânditor, doctorul se duce la geam și privește în zare. Sătulă să stea cu picioarele-n sus, tânăra îl întreabă pe medic:

 -La ce vă uitați atât de atent, domnule doctor?

 -Aștept puțin. Ultima dată când s-a întâmplat ceva asemănător, a apărut la răsărit o stea”, este bancul zilei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com