AD

BANCURI

BANCUL ZILEI | DE CE L-AU CONCEDIAT PE POPESCU

todayiunie 7, 2023 6

Background
share close
AD
AD

Iată gluma:

„-De ce l-au dat afară pe Popescu? întreabă un șofer despre un coleg. 

-Păi a intrat în biroul directorului fără să ciocăne. 

-Și ce dacă, s-a mai întâmplat.

-Da, dar nu cu camionul!”

Bancuri cu Popescu

Obiceiul prost al lui Popescu

„Popescu are, de ani întregi, prostul obicei de a se sprijini cu mâna de perete, în momentul în care vrea să se ridice din pat. Cu timpul, pe perete s-a făcut o urâtă pată de mizerie care strică aspectul dormitorului. Vine și momentul zugrăvitului.
Popeasca îl conduce pe zugrav, un bărbat mai în vârstă, prin toate încăperile apartamentului. În cele din urmă, îi spune:

-Vă rog să veniți și în dormitor să vă arăt unde obișnuiește soțul meu să-și pună mâna în fiecare dimineață în care se trezește.

Speriat, meșterul spune:

-Mulțumesc frumos… Dar, dacă se poate, aș prefera mai degrabă un păhărel de țuică.”

Riscăm să se nască tâmpiți ca Popescu

„Doi tipi munceau de zor, observând ca este ora 12 luară pauză. Apare şeful care strigă la ei: – Mă!! Voi de ce aţi luat pauza?!? – De masă….şefu’ !

Directorul unei fabrici le propune muncitorilor să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră pentru a creşte productivitatea. Apoi îi întreabă pe angajaţi dacă sunt de acord. Ionescu: Eu propun să se lucreze câte 10 ore pe zi pentru a mări profitul companiei. Vasilescu: Eu zic că putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenţei. Popescu: Am putea să lucrăm 16 ore pe zi, suntem obligaţi să ne facem datoria. Gheorghe: Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc. Pentru că acasă ne întâlnim cu nevestele şi riscăm să se nască tâmpiţi ca Ionescu, Vasilescu şi Popescu”

Popescu, la muncă

„Directorul unei fabrici le propune muncitorilor să lucreze în fiecare zi mai mult cu o oră pentru a crește productivitatea. Apoi, îi întreabă pe angajați dacă sunt de acord.

Ionescu: – Eu propun să se lucreze câte 10 ore pe zi pentru a mări profitul companiei.

Vasilescu: – Eu zic că putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru că trebuie să ajungem cât mai repede la nivelul concurenței.

Popescu: – Am putea să lucrăm 16 ore pe zi, suntem obligați să ne facem datoria.

Gheorghe: – Eu propun să nu mai plecăm acasă deloc, pentru că acasă, ne întâlnim cu nevestele și riscăm să se nască tâmpiți ca Ionescu, Vasilescu și Popescu”

Dacă ți-au plăcut glumele de astăzi cu Popescu, nu ezita să le arăți și prietenilor tăi! Nu râde singur, distribuie zâmbete.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com