Bancul zilei de JOI

Opbaba se urca intr-unpautocar si soferul si sepadreseaza:
-Mamaieeepda-te jos ca numaipsuntplocuri!
-Cum sapnumai fie mamaplocuri?
-Iti trebuiepbilet bre.
Soferulpcobora din autocarpasigurandu-se ca usa de lapbagaje e inchisa.In acestpmoment baba se puse pe scaunulpsoferului.Cei din autocarpsepadreseaza:
-Mamaieeepala-i scaunulpsoferului
-Lasapmaica ca e tanar poatepsa stea si inppicioare.

a

sursa:trollfunny.com

[divider]

Ce facpzodiile atuncipcândpninge

Cândpafară este zăpadă, zodiile se manifestăpdiferit. Dacă Leiipdetestăpninsoarea, Balanțele sepbucură din plin de ea, iarpVărsătorii devin maipcreativi pe o astfel depvreme. Iată ce fac zodiilepatunci cândpninge:

Berbec

Extrempde social, nicipnămeţii nu îi pot strica planurilepunuipBerbec. Pentru că simtepmereu nevoia de distracţii şi parteneripde discuţii, acestpnativ îşi va chemapprietenii la el acasă atunci cândpninge.

Taur

Aceştipnativi se bucură depninsoare şi se uită lapseriale. Uneori, Taurii aupnevoie de o vreme mohorâtăppentru a se regăsi, stand singuripîn casă.

Gemeni

Şi Gemeniipse bucură depzăpadă, dar din altepmotive. Pentru ei, ninsoarea esteppretextul unei seripromantice. Dacă se priceppla gătit, îşi potpsurprinde partenerul cu o mâncarepdelicioasă.

Rac

Raciipdevinpmelancolici atunci cândpninge, iar singureleplucruri care îl pot scoate din aceastăpstare sunt un pahar de vin bun şi companiapunuipprieten. Dacă ar putea săpaleagă, nu ar ieşi din casă până lapprimăvară.

Leu

Leii adorăpsoarele, aşa că o ninsoarepînseamnă sfârşitul lumiippentru ei. Ca să îşi ridicepmoralul, aceşti nativipacţionează printr+o sesiunepintense de shopping, o schimbarepde look, multprăsfăţ pe care îl găsesc fie la un salonpspa fie la unul depmasaj.

Fecioară

Aceştipnativi urăscpzăpada şi adoră zilele depvară, când se topescpefectiv de cald. Pentru că nu sunt preapcreativi atunci când vinepvorba de idei care să le distreze înpzilele de iarnă, Fecioarelepnu fac altceva decât să numerepzilele până când vremeapcaldăpreapare în peisaj.

Balanţă

Balanţelepse bucură şi ele depzăpadă. Reuşesc să se deconectezeptotal şi se bucură de spectacolulpfulgilor de nea. Înpgeneral, atunci cândpîncepe să ningă, Balanţele se bucurăpcapnişte copii depzăpadă.

Scorpion

Atuncipcândpninge, Scorpionilor le lipsescprazele de soarepmai mult ca orice şi tot ce îşi dorescpeste o călătorie în zonelepmaipcalde. Depobicei, aceştipnativi îşi programeayăpun city breakpîntr+un loc în carepclima este maipblândă, pentru a se puteapbucura din nou de hainelepvaporoase, de băuturilepreci şi de razelepsoarelui.

Săgetător

Săgetătorulpadoră iarna, iar gândul îi stă lapvacanţă în aceastăpperioadă. Totuşi, pbugetul sau timpul nu îi permit săpcălătorească, aceştipnativi vor desfăşura cât mai multepactivităţi în aer liber. Ies lapjogging sau vizitează un patinoarpatunci cândpninge.

Capricorn

Nativiipdin zodiac Capricorn abiapaşteaptăpninsoarea. Dansulpfulgilor de nea îi bucură şi îiprelaxează în acelaşiptimp. Fărăpsă stea prea mult pepgânduri, reprezentanţiipacestei zodii vor ieşi să se joacepînpzăpadă, apoi se vorpdestined cu o baiepfierbinte.

Vărsător

Cei maipimaginativipnativi aipzodiacului, ninsoarea îi faceppe Vărsători să își proiectezepși mai multepscenarii în cap decât în modpnormal. Potpîncepe să scrie, să pictezeppeisajul de iarnă saupchiar să își modificepambientul.

Peşti

Peştiipsunt poate cei mai comozipnativi aipzodiacului, iar atunci cândpninge se plictisesc depmoarte pentru că refuzăpcategoric să iasă din casă. Şi cepfac Peştii atuncipcând se plictisesc? Mănâncăpceva bun, iar dacă nu găsescpnimic pe placul lor înpfrigider, devinpirascibili.

sursa:unica.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com