BANCUL ZILEI / DOI PATRONI STAU LA O BERE: ȚIE CUM ÎȚI MERGE?

Ne aflăm în a doua zi a săptămânii și se spune că marțea aduce 3 ceasuri rele, dar noi vrem să vă aducem 3 ceasuri bune! V-am pregătit un banc pe cinste și vă garantăm o porție de râs copioasă!

Unele dintre cele mai amuzante bancuri sunt cele despre patroni și angajați, mai ales când intervine și ideea de haz de necaz. Noi v-am pregătit astăzi cel mai haios banc și vă garantăm o porție de râs de toată frumusețea. Iată bancul zilei:

Doi patroni stau la o bere şi vorbesc d-ale lor.

– Măi, zice unul, ţie cum îţi merge?

– Prost tare, zice-al doilea, da’ ţie?

– Prost, prost, e criminală situaţia!

– Frate, dar tu mai dai salarii la angajaţi?

– Nuuu! de vreo cinci luni. Dar tu le mai dai?

– Nici vorbă, de prin octombrie – anul trecut ; dar ai tăi mai vin la muncă?

– M-am mirat şi eu dar vin în fiecare dimineaţă, semnează condica, muncesc. Dar ai tăi?

– Şi-ai mei vin! Stau ei şi se gândesc şi după câteva minute, unul dintre ei zice:

– Măi, ce-ar fi sa le punem o taxă la intrare?

Alte bancuri haioase despre patroni

Un patron către altul:  – Cum de angajaţii tăi sunt mereu aşa punctuali?  – Simplu: 30 de angajaţi şi 20 de locuri de parcare.

***

Angajatul catre şef:  – Mi-aţi promis că îmi măriţi salariul, dacă sunteţi mulţumit de mine… – Cum pot fi mulţumit cu cineva care cere mărire de salariu?

***

Directorul îşi cheamă subalternii în curte şi începe: – Din Oceanul Pacific a ieşit un peşte mic … – Ce-i şefu’, jucăm ascunsa?! – Nu. Facem lista pentru disponibilizări.

***

Patronul unei companii discută cu un tânăr care caută de lucru: – În primul rand, firma noastra este obsedată de curăţenie, zice patronul. V-aţi sters picioarele pe covoraş înainte de a intra aici? – O, da! Bineînţeles… – În al doilea rând, continuă patronul, cerem colaboratorilor noştri sinceritate. Nu există niciun covoraş la intrare…

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com