BANCUL ZILEI | DOI SOȚI AU FĂCUT UN PACT ȘI AU AVUT PARTE DE O SURPRIZĂ DE PROPORȚII

Atenție, dragi cititori! Bancul zilei va stârni hohote de râs. Doi soți au făcut un pact, iar la aniversarea de 50 de ani au avut parte de o surpriză de proporții.

”Doi soți au făcut un pact: ori de câte ori… unul dintre ei va înșela, să pună câte un bob de orez într-un borcan. La aniversarea de 50 de ani de la căsătorie, amândoi varsă borcanele pe masă. El, 10 boabe… ea, 7 boabe.

-Iartă-mă, te-am înșelat de trei ori în plus, spuse soțul.

-Nu-i nimic, dragul meu! Până acum, din borcanul meu am făcut sarmale cu orez de două ori și orez cu lapte o dată, a răspuns soția”, este bancul zilei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com