BANCUL ZILEI | „DOMNULE, DACĂ-MI DAI 100 DE LEI, TE AJUT CU DRAGĂ INIMĂ!”

Bancul zilei. Un șofer rămâne împotmolit pe un drum de țară și îi iese în cale un bărbat cu doi boi după el. Dialogul dintre cei doi stârnește amuzamentul! Spor la râs!

a

Mergea un tip cu mașina pe un drum de țară, neasfaltat, când în fața lui apare o baltă mare. Dă să treacă prin ea, dar balta se dovedește a fi o groapă foarte adâncă, plină cu apă, așa că rămâne împotmolit, mai să se scufunde. La câteva minute, apare pe acolo un țăran bătrân cu doi boi după el. Tipul îl strigă imediat:
– Heeei, mă ajuți și pe mine să scot mașina de aici?
– Domnule, dacă îmi dai 100 de lei, cu dragă inimă.
Tipul, ce să facă? Se învoiește.
Leagă țăranul boii la mașină, se opintesc boii și o scot. Șoferul, bucuros, îi dă banii și îi zice:
– Ce drum aveți li voi pe aici. Dacă nu apăreai dumneata nu știu cum ieșeam.
– Apăi, băiete, asta e a zecea mașină pe care o scot de aici azi!
– Azi? Păi bine tataie, și de muncit pământul, când îl mai muncești? Noaptea?
– N-am timp, domnule dragă, că noaptea car apă aici să umplu groapa! O afacere ca asta se ține cu multă trudă!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com