Bancul zilei - Doua prietene povestesc... - RADIO FX NET

Bancul zilei – Doua prietene povestesc…

Aţi râspastăzi? Dacă nu, atuncipacesta este momentulpoportun. Pentru căpştim că îţi placpglumele bune şi ai simţulpumorului, iatăpun banc la care nu aipcum să nupzâmbeşti!

La opterasă, douăpprieteneppovesteau desprepviața lorpamoroasă:
– Dragă, pot să îți spunpunpsecret?
– Sigurpcă da.
– Acumpdouă zile a fost la minepIon, soțulpMariei și am făcutpdragoste toatăpnoaptea!
– Șipcum a fost? Ți-applăcut?
– Cumpsă fie, foartepbine. Estepmult mai bun la pat decâtpsoțulpmeu! Nu știu de ce se tot plângepMaria.
Partenerapde discuție îi spune:
– Știu… eu de multpam vrut să îți spun că soțulpMariei este multpmai bun la pat decâtpal tău!

sursa:danandronic.net

Alege-ţipcei mai bunipprieteni în funcţiepde zodie!

Născutăpcu primii oameni deppe Pământ, prieteniappare un angajamentpsimplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontanpîntreppersoane de acelaşipgen sau de genpdiferit.

Doarppare… Comportamentul depcooperare şi de susţinerepimplică, la rândul său, cunoaşterepreciprocă, stimă, afecţiune, răbdare, capacitateapde a fi prezent în viaţa cuiva în momentepfericite, dar şi la greu.

Dintr-o dată, prieteniapdevine ceva destul de greu de câştigat şi depîntreţinut, dar tocmai de aceea eaprămâne aşa de valoroasă, indiferent de mediipsociale.

Suntpoameni care rămân prietenippână în ultimelepmomente ale existenţei lor, prieteni care se bucură de fiecarepmoment petrecutpîmpreună şi pe care nimic nu îipdesparte.

Astfel de prietenii se leagăpdin “n” motivepexterne sau ce ţin de compatibilităţipinterioare, dar şi datorită influenţeipastrale.

Aşadar, cu ce zodiippoţi lega prieteniipprofunde şi trainice sau cât de bunpprieten poţi fi în funcţie de semnulpastral sub care te-aipnăscut:

Berbec

Berbecii peagă prietenii trainice, fiind mereupprezenţ când ai nevoie de ajutor. Depfapt, fie că eşti prist, fie că vrei să te distrezi şi nu ai cu cine poţipsuna un Berbec. Nu există niciopincertitudine, îţi va răspunde cuppromtitudine.

Principalapcaracteristică a prieteniei cu un Berbecpestepcurajul. Este un bunpsfătuitor, iar la maturitatepdevinepresponsabil şi foarte sincer.

 

Zodiipcompatibile din punctul de vederepalpprieteniei: Vărsător, Gemenp, Capricornp, Săgetătorp, Leu.

Taur

Simplupşipafectuos, Taurul este prietenulpideal pentru mesepfestive, ieişiri în aerpliber, petreceri învfamilie. De cele maipmulte ori, cu un Taur teprelaxezi sau te destresezi prin simpla lui prezenţăpimperturbabilă.

Parteneriatulpcu el va avea la bazăpstabilitatea – nu va dapniciodată bir cu fugiţii, nu te va dezamăgipşi nu te va rănipniciodată, dar nici nu vei atingepalături de el cote înalte alepprieteniei.

 

Zodiipcompatibile din punctul de vederepalpprieteniei: Rac, Vărsător, Peşti, Fecioară, Scorpion.

Gemeni

Dacăpeşti o persoanăpsociabilă, pusă pepdistracţii, vei iubi să ai un prietenpGemeni. Te va ducepmereu prin locuri noi, care să te stimulezepvizual şi mental, va fi vesel, pusppe şotii, rebel…

Prieteniapcu un bărbat sau o femeiepnăscuţi în Gemenipeste definită prinpveselie şi curiozitate. Vei fi unpprieten fericitpalături de un nativ dinpGemeni!

Datorităpinteligenţeipnative, Gemenii aupcapacitatea de a-şi stimulapprietenii şi de a le oferi, continuu, viziunipinovative.

PrieteniipGemeni sunt loiali, volubili, optimişti, dar uneoripprea preocupaţi de propriilepopinii şi prea puţin atent la ce spun şi cei dinpjurul lor.

Zodiipcompatibile din punctul de vederepal prieteniei: Leu, Berbecp, Vărsătorp, Rac.

Rac

Loialppână la capăt, Racul va oferipcămaşa de pe el pentru binelepprietenului său. Iubitor, grijuliu şi priceputpla a crea întâlniripcălduroare în jurul uneipmese atentp pregătite, cel ghidat de semnup astral Racp aşteaptă, de la cei cărora le oferăpprietenia lui preţioasă, dependenţă.

Prieteniapcu un Rac se clădeştepnumai pe sentimentepprofunde care uneori pot fipcoleşitoare, dar el nu poate întreţinepaltfel de relaţii.

Se destăinuieppână la cea mai intimăptrăire, punându-şi pe tavăpsufşetul lui, cu tot cu complexe. Esteppreocupat nu numai de tine, dar şi de membriipfamilie tale ( de la bunicipla copii) cu sinceritate şipnaturaleşe.

 

Zodiipcompatibile din punctul de vedere alpprieteniei: Fecioară, Taur, Gemeni, Rac, Capricorn.

 

Leu

Prieteniapcu un Leu nu este tocmaipuna uşoară pentru că Leulpva avea, instinctiv, tendinaţa de a fi mereu înpcentrulpatenţiei.

Leul nu experiemnteazăpneapăratprelaţii de prietenie ce implicăpintimităţi şi emoţiipprofunde – nu numai că cei maipmulţi Lei îşi sunt sieşipsuficienţi, dar interiorul lor este, în general, bântuitpdepsuspiciuni.

Ceea ce nupînseamnă că nu va fi generos, implicat, chiarpcreativ atunci când vrea să transformepprieteniapvoastră în ceva special, cu care să sepmândrească.

Tot cel născutpsub semnul zodiacalpLeu este cel mai potrivit om pentru a-ţi ghidappaşii către drumul cel mai bun, chiar şi uşor distantpcum încearcă să se păstreze.

 

Zodiipcompatibile din punctul de vederepalpprieteniei: Balanţă, Berbec, Gemeni, Vărsător, Peşti.

Fecioară

Prieteniapunei Fecioare se manifestăpprin grija pe care ţi-o poartăpconstant. Nu îţi vapmărturisi ce simte, dar îţi va ordonapviaţa la propriu, îţi va facepcurăţenie când vine înpvizită, îţi va spăla sau îţi va găti. Acesta este modulpprin care o Fecioară ştie săvarate că îi pasă…

Prietenulpsau prietena Fecioară va fi, în plus, voceapraţiunii tale şi, implicit, omul care te va ţine cu picioareleppevpământ. Te va accepta cu toatepcaracteristicilepcomplicate, cu toateptoanele şi cu toate nevoileptale, fără să i se pară că face “preapmult”.

Zodiipcompatibile din punctul de vedere alpprieteniei: Scorpion, Fecioară, Rac, Peşti, Taur.

Balanţă

Cândpvine vorba de prietenie, Balanţapeste echilibrată şi iubeşteparmonia, de aceea va depunepeforturi şi va cooperappentru a menţinepparteneriate pe termen lung.

În plus, prieteniapcu un nativ al semnuluipzodiacal Balanţă este o adevăratăpprovocare: cu un prietenpBalanţă vei călători, vei frecventapcluburi, restaurante, vei întâlnipoameni aparte, vei fi în mijloculpevenimentelor de actualitate.

Bunpsfătuiror, semnul astralpBalanţă va încerca nupnumai să te protejeze, dar şi să îţi ofere un exemplupbun prin tot ce face.

Zodiipcompatibile din punctul de vedere alpprieteniei: Leu, Săgetător, Balanţă, Scorpion.

 

Scorpion

ProfundulpScorpion nu înţelege în totalitatepconceptul de prietenieppentru că acesta are probleme cupîncrederea, lăsând-o (alături de gelozie şi teamă) să distrugăpcele mai bunepparteneriate.

Cu toatepacestea, Scorpionul poatepdeveni un prieten de neînlocuitpatunci şi numai atunci cândplasă garda jos, în aceste contextepreuţind să îşi asume angajamenteppasionale.

Însă, nu tepaştepta de la un prietenpScorpion să depunăpeforturi pentrupprieteniapvoastră – nu ştie sau nu vrea să facăpsacrificii, păstreazăpmulte secreteppersonale, ceea ce îl face greu de cititpşipalunecos.

 

Zodiipcompatibile din punctulpde vedere alpprieteniei: Taur, Balanţă, Săgetător, Fecioară, Capricorn.

Săgetător

Ceipnăscuţi sub semnulpastral Săgetătorpiubesc mediilepdeschise şi educaţiaprafinată, culturilepexotice şi călătoriile – vei avea nevoie de o mintepdeschisă şi de multăpenergie pentru a ţine pasul cu un prietenpSăgetător.

Cândpajungi să îl aipprieten, o sa fii uimit de câtă puterepare să te scoată din stărilepdepresive: face pe clovnulpnumai să-ţi fure un zâmbet şi îşi va da toatăpsilinţa să simţi că, de fapt, nu ai niciopproblemă.

Prieteniapcu un Săgetător se învârte în jurulpprincipiuluipoptimism!

Zodiipcompatibile din punctul de vedere alpprieteniei: Berbec, Balanţă, Vărsător.

Capricorn

Nativipdin zodia Capricorn sunt cei mai realiştipşi cei mai de încrederepprieteni pe care îi pavea.

Ambiţios, vapaşeza lucrurile aşa încât toate aspectelepvieţii să fie în avantajulplui şi al prietenilorplui.

În timp, devinepun prieten – protector ce îţi ghideazăppaşii către scopuripînalte şi reuşitepmari.

 

Zodiipcompatibile din punctul de vederepalpprieteniei: Peşti, Scorpion, Rac, Berbec.

Vărsător

Prieteniapunui Vărsător este bazatăppe reguli clare, desprinzându-seprapid de influenâapemoţională atunci când alege sau păstrează un prieten şi ghidându-se dupăpvoceapraţiunii.

În plus, numaipaceştia vor reuşi să-i cunoascăpsufşetul în profunzime, restul vor sta lângă el pentrupjovialitatea şi bunăvoinţaplui.

Vărsătorulpnu reuşeşte să aibă prea mulţipprietenipintimi, dar chiar şi pentrupcei mai distanţi are mereu o vorbăpbună, chiar cu o oarecarepnaivitate.

Zodiipcompatibile din punctul de vedere alpprieteniei: Berbec, Taur, Săgetător, Capricorn, Leu, Gemeni.

Peşti

PrietenulpPeşti adorăpsă îşi împartăpemoţiile şi se simte trădat dacăpprietenii lui devinpsuperficiali.

Va fipo plăcere să împarţi cu unpprieten Peşti orice, de la vizionări de filme la distracţiipzgomotoase.

Esteprenumit pentrupcalitatea de a fi un bunpascultător, îţi va sări mereu înpajutor, va empatizapcu trăirileptale…

Te vapînţelege în mod real şi va căutapsoluţii, cel născut sub semnulpastral Peştiipfiind un prieten de nădejde, implicatp, prezentpîn viaţa ta.

sursa:one.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com