BANCUL ZILEI | ÎNTR-O ZI, SOȚUL VINE MAI DEVREME ACASĂ ȘI O GĂSEȘTE PE NEVASTĂ-SA CU AMANTUL EI

Bancul zilei. Soțul ajunge mai devreme acasă, într-o zi, și o găsește pe soția lui cu amantul. Continuarea stârnește, cu adevărat, râsete!

a

Într-o zi, soțul vine mai devreme acasă și, uimit, o găsește pe nevastă-sa cu amantul ei. Surprins, acesta îi spune amantului:
– Sunt un om relativ calm, hai în camera cealaltă să discutăm!
Amantul, bucuros că nu are probleme, se duce în camera de alături și stă de vorbă cu soțul femeii, ca de la bărbat la bărbat.
– Fii atent ce facem, zise soțul. Voi trage cu două focuri de armă în aer și ne vom preface morți. La cine va veni nevastă-mea prima dată, acela o va păstra!
Amantul e de acord și soțul trage cele două focuri de armă.
Din camera de vizavi se aude glasul soției:
– Costele, ieși de sub pat, că s-au împușcat dobitocii ăia!

Tipul care stă în bar și se uită la poza soției

La o masă într-un bar, stă un bărbat care dă pe gât pahar după pahar. După fiecare pahar, se uită în buzunarul cămăşii şi mai cere unul. Intrigat, barmanul îl întreabă ce face.
– De ce vă tot uitaţi în buzunarul cămăşii, după fiecare pahar?
– Am acolo o poză cu nevastă-mea. Când mi se pare frumoasă, mă duc acasă!

Soția nemulțumită că partenerul nu o scoate în oraș

Soţul şi soţia stau de vorbă. Ea, nemulţumită de viaţa socială, îi spune:

– Invită-mă şi pe mine la un restaurant, un bar, ceva…
– Nu ies cu femei căsătorite!
– Dar sunt nevasta ta!
– Nu fac excepţii!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com