BANCUL ZILEI | JANE ÎȘI IA ȚEAPA VIEȚII

Bancul zilei de marți vine tot din discuțiile private ale oamenilor pe Facebook și cel mai probabil este inspirat din folclorul britanic, având în vedere apelativul „Jane”. 

a

Bărbatul din poveste, care cel mai probabil este celebrul John din bancurile englezești îi dă un sfat bun amicei sale, dar din păcate, nefuncțional. Iată cum sună:

Ea: Du-te dracu cu proverbele tale!

El: Ce ai pățit Jane?

Ea: M-am luat după tine cu „cine se scoală de dimineață departe ajunge”, m-am trezit la 7.30,  am plecat de acasă, și am găsit pe stradă 500 de lei.

El: Păi și nu e bine?

Ea: Bă, dacă mă trezeam cu 15 minute mai devreme îi prindeam eu”

Prea mult

Al doilea banc al zilei de azi vorbește despre o zi „normală” din viața unui cuplu aflat într-o căsătorie.

„Aseară, nevasta-mea a venit acasă cu două baxuri de bere, trei sticle de vin, două sticle de whisky și 3 pâini.
– Așteptăm musafiri? o întreb eu.
– Nu, răspunde ea.
– Și atunci, la ce-ai cumpărat atâta pâine?”. 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com