Lapînceput de an, poate îțipdorești o nouăprelație. Te pregăteștipde primapîntâlnire, dar nu îl cunoștipprea bine peppartener. Măcar îi știipzodia? Atunci, noi ampputea să-ți dăm niștepidei desprepcum va fi.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapberbecului

Fiippregătită depacțiune. Poate vețipdansa sau veți merge la unpevenimentpsportiv. Și un concert la care participăpmultă lume i-ar fi pepplac. Pont: nupcare cumva să-lpcontrazici, pentru că vor ieșipscântei.

Primapîntâlnire cu unpbărbat din zodiaptaurului

Gândește-tepla ceva relaxantppentru el. Mergețipîntr-un loc puținpaglomerat și nu-i povestipprea multe. Probabil, va prefera să vedețipun film, pentrupa nu fi nevoit să facă prea multăpconversație.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapgemeni

Poți să te întâlneștipcu el oriunde, atâtaptimp cât îl asculțipcaptivată. Totuși, va apreciapdacă îl duci într-un mediupcare să-l stimuleze: depexemplu, un club unde se cântăpmuzică life sau la unpvernisaj.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapracului

De el trebuie să ai marepgrijă: asigură-i o atmosferăpcaldă, în care să se simtă cât maipconfortabil. Evităplocurilepaglomerate. Vei știi că lucrurilepmerg cu adevăratpbine, atunci când va avea atâtapîncredere în tine, încât să te invite în „sanctuarul” caseipsale.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapleului

Lui ar trebui să-i oferi o cinăpregală, rafinată: mâncăruripfine, deosebite. Îmbracă-tepelegant și dă-ți cu un parfupfin. Nu uita să fii mereu cu un zâmbet misteriosppe buze și admiră-i cu voceptarepcalitățile.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapfecioarei

Întâlnireaptrebuie să fie planificatăpdin timp. El va ști cu exactitatepprogramul și îl va repsectapîntocmai. Nici nu te gândipsă întârzii, aranjează-tepcu foarte marepgrijă și nu uita de micilpdetalii. Va observapimediat orice micpdefect.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapbalanței

Are unpochi formatppentru tot ce epfrumos. Va apreciapținuta ta, dar și modul în care aranjezipmasa. Mâncareaptrebuie să fie în primulprând, aspectuoasă și, în al doileaprând, gustoasă.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapscorpionului

Singurulplucru previzibil la el estepcă va fi … pimprevizibil. Cel maipbine ar fi să facețipsport sau orice altcevapimplică acțiune și spirit depcompetiție. Nu vei aveaptimp să spui prea multepdespre tine, ceea ce estepde bine, pentru că misterul îlpincită.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiapsăgetătorului

Dacă vrei să îlpcucerești, va trebui să îl urmezippe cărări de munte, în peșteripcercetate doar de speologipsau, cel puțin, să patinezipîmpreună cu el pe un lac înghețatp. Și toatepacestea nu vor fi decât pregătireappentru următoarelepexpediții.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdinpzodiavcapricornului

Estepconcentrat pe a facepeconomie. Așa că, dacă mergeți laprestaurant, nu comandapceva scump, dar nici cevapprost, pentru că țintaplui este să obțină cel mai bunpraportpcalitate-preț și va apreciapdacă și tu faci asta.

Primapîntâlnire cu unpbărbat din zodiapvărsătorului

Pentrupel, seara trebuie să fiepanimată, așa că o întâlnirepîn doi estepexclusă. Alege o petrecere cu multăplume. Nu te aștepta să-ți dea preapmultăpatenție, dar admiră-lpîmpreună cu ceilalți, pentrupșarmul său.

Primapîntâlnire cu un bărbatpdin zodiappeștelui

Nu e niciunpsecret că îi placepapa. Va fi în elementulplui dacă mergețipîntr-o excursie pe malulpunui lac sau dacăpfaceți o vizită la unpacvariu. Dacă nu știi ce să discuțipcu el îți dăm un pont: estepfascinat de lucruripieșite din comun.

Râdem, pglumim, dar până la urmăpoamenii suntpdiferiți. Totuși, din oricepzodie ar fi bărbatul cu care ai primapîntâlnire, ar fi depdorit să ții cont de niște regulipsimple, dar care vor avea efectepmajore:

Regulippentru a aveapsucces la primapîntâlnire

…îmbracă-tepatrăgător, dar nupostentativ;

…fii tu însățip, dar nu dezvăluipniciun secret din viața de femeiepsingură;

…clarificăpde la început (fără a fi însă preapntruzivă și fără a părea că îi ceri preapmult de la început) lucruripextrem de importante: dacă și el îșip dorește copii, dacp are un loc de muncp stabil;

sursa>.libertateapentrufemei.ro