AD

BANCURI

BANCUL ZILEI | NE-AM ÎNTÂLNIT SÂMBĂTĂ SEARA LA NUNTA ALINEI ȘI DE ATUNCI ÎMI ZBOARĂ GÂNDUL NUMAI LA DVS

todayaprilie 9, 2021 4

Background
share close
AD
AD

O nouă zi, un nou super-banc! Pentru astăzi v-am pregătit ceva extrem de haios, așa că este cazul să vă faceți loc în suflet pentru o porție copioasă de râs.

Este vineri, noi venim cu buna dispoziție! Ce se întâmplă atunci când un bărbat cunoaște o femeie la o nuntă și nu-și mai poate lua gândul de la ea? Ei bine, se naște o adevărată discuție interesantă. Iată bancul zilei:

„Sărut mâinile! Nu îmi stă în caracter să abordez astfel o femeie, dar ne-am întâlnit sâmbătă la nunta Alinei și de atunci îmi zboară gândul numai la dvs. Mă gândeam, bineînțeles, dacă v-ar face și dvs plăcere, să ieșim într-o zi la cafea.
Bună. Cât te ține?
Cam 20 min…
Din punctul meu de vedere, o partidă reușită de sex trebuie să durere minim 50 min!
Te mai scarpin pe spate 30 de minute…”

Alte bancuri haioase cu și despre partide de amor

Auzind despre gravitatea îmbolnăvirii cu SIDA, un tânăr de 20 de ani îşi întreabă tatăl despre modul în care se poate lua SIDA. Răspunsul tatălui: – Păi prin contact sexual şi prin mucoasă… – Auzi, da’ de la o mucoasă de 16 ani poţi lua SIDA?

Un tip catre iubita lui:  -Iubito, am ceva super pentru deseara!  -Ce ai?  -Am cumpărat prezervative olimpice!  -Cum adică?  -Păi sunt la set: aurii, argintii şi în culoarea bronzului!  -Şi deseară pe care o să le porţi?  -Pe cele aurii, normal!  -Auzi iubitule, cred ca ar fi mai bine să le porţi pe cele argintii!  -De ce?  -Păi poate aşa, odată în viaţă, o să termini şi tu al doilea

***

O pereche stă pe bancă în parc.  El către ea:  -Pot să-mi încălzesc mâinile între picioarele tale?

Ea:  -La urechi nu ţi-e frig?

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com