Bancul zilei. Râzi cu poftă în weekend

Bancul zilei 12 septembrie – îți oferim porția de amuzament pentru această zi de weekend. Citește bancul până la final și spune-ne apoi dacă te-ai amuzat!

Este cunoscut faptul că râsul este un antidot pentru stres și aduce bună dispoziția la nivel psihic. Persoanele care sunt vesele și citesc bancuri sunt mai optimiste și privesc viața cu zâmbetul pe buze. Râsul ajută și la echilibrul emoțional al oamenilor, fiind benefic în cele mai dificile situații.

Iată că noi îți oferim porția de râs printr-un banc haios!

Bancul zilei 12 septembrie: Doi soti la mare se intalnesc cu un vecin

– Salut, ce faci vecine? Ai venit singur la mare?

– Da, nevastă-mea s-a dus la munte, îi place mai mult răcoarea.

Intră soția în apă să se răcorească și l-a un moment dat strigă după ajutor.

.

Vecinul sare primul să o ajute, o ia în brațe și o aduce pe plajă.

La care soțul de colo, nedumerit, zice:

– Nu erai în pericol, draga mea, și totuși de ce ai cerut ajutor?

– Pentru că am vrut s-ajung în brațele vecinului nostru…

Alte beneficii ale râsului

Atunci când râzi, întregul corp ți se relaxează, iar stresul dispare. Efectul durează până la o oră! Prin râs se eliberează endorfine, care oferă o stare de bine în întregul organism.

Chiar și un zâmbet te ajută să ai o stare mai bună, în timp ce hohotele de râs îți ajută întregul corp, pornind de la creier, până la circulația sângelui. Așadar, oferă-ți o porție bună de umor în fiecare zi!

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com