Bancul zilei. Tămăduitoarea Aneta și șoferul panicat

Am ales pentru tine un banc care, cu siguranță, îți va descreți fruntea și pe care trebuie, neapărat, să-l povestești și prietenilor, în special celor care au mașină. Finalul este suprinzător și amuzant și nu trebuie sub nicio formă ratat.

a

În bancul de mai jos, un șofer apelează Tămăduitoarea Aneta, pe care o întreabă dacă mașina pe care o conduce mai rezistă încă două săptămâni, până ia salariu și o poate duce la un service. Află ce probleme aveau autoturismul, dar și răspunsul pe care l-a primit șoferul.

– Preziceți viitorul? Am mare nevoie, e urgent.

– Bună ziua.

– Da, sigur. Spuneți, vă rog, ce probleme aveți?

– Am o planetară care bate de vreo două săptămâni, de obicei la viraje. Vreau să știu dacă mă mai ține două săptămâni că atunci intră salariul și să mă duc la service.

– Nu este frumos să faci mișto. 😊)

– Nu făceam mișto, chiar troncăne. 😊)

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com