BANCUL ZILEI | UN CUPLU DE TINERI CĂSĂTORIȚI DIN BUCUREȘTI A RĂMAS FĂRĂ NICIUN BAN

Bancurile cu și despre cupluri căsătorite se numără printre cele mai amuzante. Tocmai de aceea, bancul nostru de astăzi este tocmai despre acest lucru.

a

Pentru astăzi v-am pregătit un super-banc menit să stârnească hohote de râs. Atunci când un cuplu de tineri căsătoriți din București a rămas fără niciun ban, soția s-a gândit la o metodă cel puțin „ingenioasă” de a produce venituri.

Așa că, fără să stea pe gânduri, i-a spus soțului său că vrea să fie prostituată pentru o perioadă, pentru a putea aduce bani în casă. Continuarea este, însă, hilară și întrece orice imaginație!

„Un cuplu de tineri căsătoriți din București a rămas fără niciun ban, nici de mâncare, nici de întreținere la bloc, de niciunele.
– Dragul meu, nu văd altă soluție decât să fac din când în când trotuarul.
După multe discuții, el se învoiește. Seara, femeia pleacă de acasă și se întoarce dimineața:
– Dragul meu, am câștigat 510 lei!
– Dar cine ți-a dat numai 10 lei?
– Cum cine? Toți…”

Alte bancuri amuzante despre cupluri căsătorite

1.Vă recomand o viaţă sexuală regulată. Sunteţi căsătorită sau aveţi un amant ? – Am şi soţ, şi amant, domnu’ doctor, dar se cam lasă unul pe altul…

2. – Câte cămăşi aveai înainte de căsătorie? – Două. – Din ce? – Din mătase. – Si acum câte ai? – Una. – Din ce? – Din alea două.

3  – Dragă, tu când faci dragoste, vorbeşti cu soţul tău ? – Da, dacă mă sună !

4. Un cuplu, la un consilier matrimonial: – Care este problema? Soţul face o faţă lungă şi se aşează pe scaun fără a spune nimic. Soţia începe să vorbească non stop, descriind problemele căsătoriei. După 15 minute, consilierul se apleacă peste ea, o ia de umeri şi o sărută pasional. Soţia a rămas mută de plăcere. Consilierul către soţ: – Soţia dvs. are nevoie de asta de cel puţin două ori pe săptămână! – Păi aş putea să o aduc aici în fiecare marţi şi joi…

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com