Solstițiulpde iarnă din 21 decembriepmarchează începutulpiernii astronomice șipaduce tot felul depsurprize și veștipneașteptateppentru toatepzodiile. Este ziua cea maipscurtă a anului, iar Terra se află la cea maipmică distanță față depSoare. Iată ce spunpastrele pentrupaceastă zi!

 

Solstițiulpde iarnă și zodiilepcardinale (Berbecp, Racp, Balanțăp, Capricorn)

Zodiilepcardinale au de onoratpobligațiipsociale și datoriipvechi, până la sfârșitulpanului. Trebuie să se grăbească și să îșipplăteascăpdările, altfelpse vor trezi cu polițepmai mari la anul. Pe de altăpparte, trebuie să se gândească lapsănătatea lor și să discute cu mediculpcurant despreptratamente alternativepcare le pot întări sistemulpimunitar. Nu în ultimulprând, dupăpsolstițiul de iarnă, trebuie să fie precauțipîn dragoste și foarte atenți la cadourileppe care le cumpără partenerilorpsau partenerelor depcuplu.

Influențapsolstițiului și zodiilepfixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător)

Nativiipdin semnele fixe se gândesc la călătorii șippleacă la drumplung, încercând să realizezepceva deosebit de Sărbătoripanul acesta. Dar se pot loviporicând de încurcături și obstacolepși trebuie să fie pregătițipși sufletește, șipfinanciar. Cei care suntpcăsătoriți și au familie, trebuie să sepconcentrezepasupra copiilor. Iar ceipsinguri, au șanse mari să întâlneascăpiubirea după solstițiulpde iarnă sau în preajmapCrăciunului.

Solstițiulpde iarnă și zodiilepmutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești)

Pasiunea, pdragostea șipflirtul sunt pe primul locppentru zodiilepmutabile. Cei mai mulți nativi vor juca totul pe cartea dragostei și vor încerca să își consolideze căsniciile și relațiile intime. Dacă aparpprobleme înpcuplu, este posibil ca planurileplor de Sărbători să fie dateppeste cap și multe dorințepspulberate. Depaceea, trebuie să sepstrăduiască maipmult să împlineascăpdorințele persoanelorpiubite.

sursa:libertateapentrufemei.ro