AD

BANCURI

BANCUL ZILEI| UN TIP BINE ÎNTÂLNEȘTE O TIPĂ, LA FEL DE BUNĂ, ȘI VREA S-O IA DE NEVASTĂ

todayoctombrie 21, 2021 2

Background
share close
AD
AD

Începe-ți ziua cu o porție de amuzament! Terapia prin râs poate începe în fiecare zi cu un banc bun. Iată care este propunerea noastră pentru astăzi:Un tip bine întâlneste o tipă, la fel de bună, și vrea s-o ia de nevastă pe loc, orbit de frumusețea ei.– „Dar nu stim nimic unul despre celălalt”, spune ea.– „Dar nu-i nimic, aflăm pe parcurs, ne descoperim încetul cu încetul”, o liniștește el.Așa că ea a acceptat, s-au căsătorit, și au plecat în luna de miere la mare. Într-o dimineață, pe când erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridică de pe sezlong, se cațără la trambulina de 10 metri și executa o saritură surub cu 2 întoarceri la 90 de grade și o rotație completă, apoi o intrare perfectă în apă la aterizare. După înca vreo câteva demonstratii, se întoarce înapoi pe sezlong ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.– „Ai fost incredibil, iubitule”, îl întâmpina ea, înca surprinsă de reprezentație.– „Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ți-am spus că ne vom cunoaște încetul cu încetul.”Ea se ridică de pe sezlong, intră în piscină și începe sa înoate. După 50 de lungimi de bazin, fară pauză, se întoarce înapoi pe sezlong, nearătând nici cel mai mic semn de oboseală.
– „Ooo, incredibil, te pomenești că și tu ai fost campioană la vreo probă de rezistență la înot?”– „Nu”, spune ea, „am fost curva la Brăila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii…”

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com