AD

BANCURI

BANCUL ZILEI – Un vanzator de pepeni, striga tare….

todayianuarie 12, 2017 2

Background
share close
AD
AD

Un vanzatorade pepeni, strigaatare: AVEM PEPENIaCU GUST DEaORICE!!! AVEMaPEPENI CU GUST DEaORICE!!!

Laacare un baiat, cu o masinaatraznet, se opreste si ii spuneavanzatorului:
-Haidetiadomnulele, chiar avetiapepeni cu gust deaorice?!
-Daadomnule, spunetiaunul…
-Pepeneacu gust de branzaaaveti?
Se uita vanzatorulainagramada, il gaseste, il incearca si ii da saaguste.
Gustaael, zice „daadomnule, chiar asaaeste, dar crek te-amanimerit cu asta”
Vanzatorul: -Spuneaaltul.
-Pepeneacu gust de carneaaveti?
Oooo, da, asta se vindeacel mai bine, faceavanzatorul, cautaapepenele si ii da siagusta
-Oooo, da, zici ca e gratar, da bun…domnule, hai ca iti mai incerc unul daca il ai si pe asta inseamna k esti tare… pepene cu gust de pi*da aveti?
Vanzatorul: Ooooa, nu stiu, stai saavad… se uitaavanzatorul, gaseste, faceacep si ii da saaguste
Gustaaasta… zice:
-Ba astaacam are gust de cacat.
Vanzatorul: -AAAA, SCUZEaMAI, ROTESTE-LaPUTIN…

sursa:trollfunny.com

[divider]

De ce estepmai bine sa divortezipdecat sa stai intr-opcasnicie nefericitap

Atunciacand te afli intr-o casnicieanefericita, este normalasa te temi si sa te intrebiacare este cea mai bunaadecizie pe care oapoti lua, atat pentru tine cat si pentruacopiii tai. Trebuie sa stii ca exista oagramada de femei care au ramasasi raman in continuare in situatiianeplacute, in cel mai bun caz care le aducanefericire, in cel mai rau caz in relatiiaabuzive, doarapentru ca se gandesc ca asa le este cel maiabine lor sau copiiloralor. Dacaaesti ingrijorata, trebuie sa stii ca esteanormal. Insa cel maiaimportant lucru este sa te concentreziaasupra aspectelorapozitive, nu asupra celoranegative. Iata de ce este mai bine sa divorteziadecat sa stai intr-o casnicieanefericita.

Sa fii o mamaasingura este mai bineadecat sa le oferiacopiilor tai un modelagresit de familie

Stiiafoarte bine ca cele mai importanteamodele pentru copii sunt chiaraparintii lor. Atunci cand sunt miciaisi formeazaapersonalitatile, principiileade viata si se formeaza caaoameni. Daca te afli intr-oarelatieanefericita, sau chiaraabuziva, esti sigura ca acesta este modelulade familie cu care ai vrea sa creascaacopiii tai?

Divortulaiti va oferiaoportunitatea sa iti intalnestiapartenerulapotrivit cu adevarat

Daca ramaiablocata intr-oarelatie in care pur si simplu nu estiafericita siasatisfacuta, nu vei aveaaniciodataaocazia de a intalni acelapotential parteneracare iti este cu adevaratapotrivit si cu care poti avea o relatieaarmonioasa. Sa divorteziaeste foarteadureros, insaadupa ce treceatimpul, incearca sa-laprivesti ca pe o oportunitateapozitiva in viata ta.

Parintiiafericiti sunt parintiamai buni pentruacopiii lor

Chiaradaca mama si tatalanu mai suntaimpreuna, asta nu ii face mai putinaparinti pentru copiii lor si nu le stirbesteadragostea pe care o auapentru ei. Mai mult, dacaaparintii se separa si astfelaies dintr-o relatieanefericita pe care o aveauaunul cu celalalt, vor deveniamult maiafericiti si mult mai impliniti caapersoane. Acestealucruri se vor reflecta si inacalitatea lor de parinti si de formatoriapentruacopiii lor, iar relatiaaparinte-copil va avea mai mult da castigat.

sursa:elle.ro

 

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com