AD

HOROSCOP

Bărbații din zodiac predispuși la infidelitate anul ăsta

todayianuarie 11, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Ce 3 bărbați din zodiac predispuși la infidelitate

BĂRBATUL CAPRICORN: Acest nativ a avut niște episoade amoroase furtunoase în 2017, episoade din care nu a învățat mare lucru.

Capricornul este genul tipului răzbunător, așa că nu va fi mare mirarea dacă va plănui o serie de lucruri pentru a face rău fostelor partenere.

Capricornul are o viață sexuală activă în 2018, însă nu se gândește în niciun fel la ceva serios. Se va feri de relații pentru a nu suferi.

BĂRBATUL SCORPION: Scorpionul este prin definiție un cuceritor, așa că femeile care cred în loialitatea absolută a acestuia trebuie să fie mereu cu ochii în patru.

Scorpionul este dificil în relațiile sentimentale și nu suportă să fie sub papucul femeii de lângă el. Dacă nu domină și nu face cum spune el, se răzbună.

În 2018 va cunoaște multe femei și abia la finalul anului se va stabili într-o relație. Este foarte complicat și tocmai de asta are nevoie de timp să digere lucrurile bine.

BĂRBATUL TAUR: Taurul este fidel, însă anul 2018 îi poate aduce multe dezamăgiri în dragoste și tocmai de aceea va decide la rândul lui să fie ceva mai infidel față de obicei.

Multe din acțiunile sale se bazează pe suferințele provocate de femei în relațiile actuale sau relațiile anterioare.

Taurul este bun la casa femeii până îl provoci. Femeile care au un partener Taur trebuie să comunice mereu cu el. Nu suportă ideea de a ”plictiseală împreună”. El vrea mereu activitate.

sursa:teotrandafir.ro

 

20 Adevăruri dure despre viața pe care nimeni nu vrea să le admită

Ne facem griji.

Procrastinăm.

Ne simțim copleșiți.

Ne simțim furioși.

Ne simțim singuri.

Nu ne simțim folositori.

Am vrea să fim mai subțiri

Am vrea să avem mai mulți bani.

Ne dorim ca slujbele noastre să fie diferite.

Ne dorim ca relațiile noastre să fie diferite.

Credem că totul în viață ar trebui să fie mai ușor.

Și totuși, fiecare dintre aceste lupte este creată de sine. Ele sunt reale, dar ele sunt reale doar pentru că le-am creat în mintea noastră. Ne-am atașat de anumite idei și fantezii despre cum trebuie să fie viața pentru a fi suficient de bună pentru noi.

Ne facem griji pentru ca lucrurile s-ar putea sa nu arate cum ne asteptam. Procrastinăm pentru că ne temem de discomfort și eșec. Ne simțim copleșiți, deoarece credem că ar trebui să fim mai departe decât suntem. Ne simțim furioși, deoarece viața nu ar trebui să fie așa. Si asa incepe.

Dar totul este în capul nostru.

Și nu trebuie să fie așa. Cel puțin nu pentru TINE.

Puteți gândi mai bine … puteți trăi mai bine. Aceasta este o alegere pe care o puteți face.

Luați o respirație adâncă și lăsați tot ce gândiţi deoparte. Doar aduceți atenția la momentul prezent. Concentraţi-vă asupra a ceea ce este aici cu dvs. acum – lumina, sunetele, corpul tău, solul sub picioarele tale, obiectele și oamenii care se mișcă în jurul tău. Nu judecați aceste lucruri împotriva a ceea ce ar trebui să fie – doar acceptați ceea ce sunt de fapt. Pentru că odată ce accepți realitatea, o poți îmbunătăți.

Vedeți viața așa cum este, fără toate idealurile și fanteziile cu care v-ați preocupat. Lasati toate aceste distrageri stresante, si doar simte acest moment.

Acest moment este bun așa cum este. Fii aici.

Poți să te întorci să te îngrijești de orice altceva într-un minut.

Dar, înainte de a face acest lucru, acum ar fi un moment potrivit să vă reamintiți de unele adevăruri pe care avem tendința să le negăm când suntem prea adânc în capul nostru …

-Sunt multe lucruri în viaţă pe care nu le putem controla absolut. – Nu poți controla tot ceea ce se întâmplă în viață, dar poți controla cum răspunzi. Răspunsul tău este puterea ta cea mai mare.

-Așteptările noastre ne fac adesea nefericiţi. – Fericirea se lasă de la ceea ce presupuneți că viața voastră ar trebui să fie acum și să o apreciem cu sinceritate pentru tot ceea ce este.

-Vom fi întotdeauna incredibil de imperfecți. – Dacă așteptați până când sunteți “perfect” înainte de a vă împărtășiţi povestirile, ideile, talentele și darurile cu lumea, nimeni nu va mai auzi de la voi.

-Un moment petrecut îngrijorător este un moment pierdut. – Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul. Faceți mai mult, vă faceți griji mai puțin. Antrenează-ți mintea pentru a vedea lecția în fiecare situație și apoi fa tot ce-i mai bun.

-Cele mai bune lecții provin adesea din cele mai grele zile. – Fii puternic. Uneori trebuie să experimentați un punct scăzut al vieții pentru a afla o lecție bună pe care nu ați fi învățat-o în nici un alt mod.

-Succesul se urcă cu ușurință la cap și eșecul ajunge ușor în inimile noastre. – Personajul nostru este adesea descoperit la înălțimile și minusurile noastre. Fii umil în faţa muntelui. Fii ferm în văi. Fii credincios între ele.

-Confundăm faptul că suntem ocupați cu a fi productivi. – Dacă acorzi atenție crește. Așadar, concentrați-vă asupra a ceea ce contează cu adevărat și eliberați-vă de ceea ce nu.

-Mai mulți bani rămași neangajați creează doar mai multe probleme. – Da, avem nevoie de bani pentru a trăi. Câștigă-i. Economiseşte. Investește-i. Dar evitați să cheltuiți bani pe care nu i-ați câștigat, să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie, să impresionați oameni pe care nici măcar nu îi știți. Gestionați-vă banii, astfel încât să nu ajungă să vă gestioneze ei.

citeste continuarea pe pagina2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com