AD

HOROSCOP

Bărbatul și femeia Taur. Ce au în comun și ce îi desparte!

todayaprilie 27, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Atât femeia Taur, cât și bărbatul născut în această zodie sunt spirite dinamice şi ambiţioase, sunt pretențioși și vor mult de la viață. Când au succes, sunt cele mai vesele și plăcute persoane din lume, dar când eșuează, nu este bine să te afli în preajma lor. Cei doi nativi au multe în comun, dar au și trăsături care îi diferențiază. 

Femeia Taur, puternică și materialistă

Femeia Taur știe întotdeauna ce doreşte de la viaţă, mai ales din punct de vedere material. Este o femeie dinamică, ştie să joace dur şi puterea ei va atrage întotdeauna partenerii de sex opus.

Nativa zodiei Taur învaţă repede, dar numai din experienţă. Acceptă foarte greu sfaturile cuiva şi nici nu va lăsa pe altul să ia decizii în locul ei.

În unele momente, va fi lipsită de înţelepciune. Până nu se loveşte singură de pragul de sus, nu va lua în seamă nici un avertisment.

Talentată în domeniul financiar

Cariera cea mai potrivită pentru femeia Taur implică sume mari de bani. I se potrivesc funcţiile de conducere, dar va avea rezultate excelente în tot ceea ce înseamnă administraţie. Este înzestrată cu multă răbdare, poate analiza de o mie de ori acelaşi detaliu până îi găseşte secretul ascuns.

Slujbe precum şef de personal, contabil, administrator, agent de bursă sau agent imobiliar sunt potrivite pentru firea femeii din această zodie. Adesea te va surprinde cu predicţiile ei legate de bani, câştiguri şi investiţii profitabile.

Bărbatul Taur, un partener de încredere

Fire practică, logică şi… foarte încăpăţânată, nativul din Taur are un caracter aparte. Se aprinde uşor, când îl contrazici, dar îşi arată foarte greu entuziasmul, dacă îl faci fericit.

Cu toate acestea, femeile care cunosc bine bărbaţii din zodia Taurului ştiu că ei pot fi cei mai de încredere parteneri de viaţă. Spre deosebire de femeia Taur, pare adesea rigid şi sever, dar reuşeşte să fie tandru cu soţia şi un tată excelent pentru copii.

Lider înăscut

Bărbatul Taur are întotdeauna un obiectiv concret de urmărit. Nu îşi face iluzii şi idealuri pe care nu le poate urmări. Face paşi mici, ca să obţină rezultate mari.

Este interesat, în primii ani ai tinereţii, de carieră şi de câştiguri. Se luptă întotdeauna să îşi depăşească condiţia socială. Tot datorită simţului său practic, are calităţi de lider, pentru care unii îl admiră, dar alţii îl ocolesc. Când se simte dat la o parte, te părăseşte definitiv.

Simte nevoia să fie mereu apreciat, munceşte până la epuizare, dar cu zâmbetul pe buze. Este atras de domeniile tehnice, de inginerie, dar şi de economie. Poate fi un bun fizician, dar şi un bun bancher, deoarece are simţul banilor.

sursa:libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com