Bat clopote de nuntă ?! Sorana, pregătită să facă pasul cel mare: ”El ar fi primul care m-ar lua de mână și m-ar duce în față”

Sorana este una dintre cele mai cunoscute artiste din țară. Cântăreața a reușit să fure inimile românilor în perioada în care făcea parte din trupa ”A.S.I.A.”, iar de atunci continuă să facă furori. Fanii acesteia au fost întotdeauna curioși cu privire la ce se întâmplă în viața cântăreței, mai ales după ce aceasta a divorțat.

În urmă cu aproximativ 3 ani, Sorana a fost înşelată de bărbatul pe care îl cunoştea din copilărie. A avut nevoie de timp pentru a-și reveni, însă soarele a apărut și pe strada ei.

Artista a povestit cum decurge noua sa relație, ba mai mult decât atât spune că acum trăiește o poveste de dragoste desprinsă din basme.

”În ceea ce-l privește pe Cosmin, dacă el spune că mâine vreau să plec pe Marte, el ar fi primul care m-ar lua de mână și m-ar duce în față la NATO. Nu există vreodată să-i zic că vreau să fac asta și el să zică nu. Nu ne contrăm niciodată. Noi nu ne contrăm. Punct! Nimic, niciodată! Suntem o gașcă de nebuni, ca să zic așa. Doi oameni care fix tragem la aceeași căruță”, a declarat artista în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

În plus, Sorana a ținut să-i facă o declarație de dragoste iubitului său în direct. Consideră că bărbatul i-a luminat viața, iar relația lor este una perfectă!

”Așa cum pictura a apărut în viața mea și mi-a luminat tot, tot, tot, toți cei 37 de ani de existență, așa a fost și momentul în care a apărut Cosmin. Este acea relație extrem de frumoasă, puternică. Noi nu ne contrazicem niciodată, pentru că nu avem de ce. Noi comunicăm, încercăm să găsim soluții.”, a adăugat ea.

Sorana, înșelată de soț cu o damă de companie

În mai 2014, în showbiz a căzut vestea-bombă că solista a fost înşelată cu o damă de companie pe nume Betty, de care soţul ei se îndrăgostise la acea vreme. Urmările au fost fireşti, solista a anunţat divorţul, a declarat că îi va păstra soţului infidel o amintire frumoasă şi nu va arunca cu noroi.

„Noi femeile simţim să spunem totul pe gură, lucruri pe care ulterior le regretăm. Nu am făcut asta. Am preferat să mă abţin. Probabil că dacă ne vom întâlni pe stradă, ne vom saluta scurt şi atât. Fiecare îşi va vedea mai departe de viaţă”, a mai spus Sorana.

Sursa: ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com