BĂTAIE la Survivor România 2021! Georgiana Lupu a sărit la gâtul lui Musty Camara! Imagini de groază în tabăra războinicilor: „Ai probleme”

Scandal uriaș în tabăra războinicilor. Georgiana Lupu a sărit să îl bată pe Musty Camara. S-a lăsat cu un schimb de replici fără precendent încă din primele zile ale competiției Survivor România 2021.

Scandal monstru la Survivor România 2021! Războinica Georgiana Lupu a sărit la bătaie

Tânăra concurentă a explodat când a auzit că Musty l-a menționat pe tatăl ei, fără să înțeleagă exact ce a vrut să zică, și a sărit la gâtul lui. Colegii au fost nevoiți să intervină și să o țină pe Georgiana, care s-a enervat și a plecat din „casă”. 

Fetele: Ai probleme

Georgiana Lupu: Sunteți mânăîn mână împotriva mea.

Musty: Tu ai cerut lanterna pentru a vedea dacă e o insectă acolo!

Georgiana Lupu: Nu zbiera

.

Musty: Aș putea să fiu tatăl tău!

Georgiana Lupu: Bă, nu vorbi de tata! Nu vorbi de tata

Musty: Am vârsta să îți fiu tată am zis

Medina: Du-te-n p*** mea

Georgiana (către Medina) Unde să mă duc!? Ia zi? Unde să mă duc

Georgiana Lupu: Continuați să mă bârfiți în continuare

Maria: Nu te bârfim că nu ai nicio valoare

Ce declara Georgiana Lupu despre Survivor România 2021

„M-am înscris la <Survivor România  >pentru că este o emisiune care ține mult de pregătirea psihică; îmi plac provocările. Sunt o persoană foarte puternică, cred că voi face tot posibilul să mă descurc cât

se poate de bine, având în vedere că voi avea și echipa alături de mine. Pentru nimeni nu va fi ușor, dar nici imposibil”,a declarat Georgiana-Elena Lupu.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com