„BĂTAIE” PE POSTUL DE PREZENTOATOARE LA ANTENA 1. GINA PISTOL I-A DAT O LOVITURĂ IRINEI FODOR. OARE SMILEY A FOST DE-ACORD?

Emisiunea „Chefi la cuțite” se întoarce la Antena 1. Fanii showului se vor bucura de trei ediții speciale. Acestea vor fi difuzate în perioada 29 noiembrie- 1 decembrie, de la ora 20.30.

a

Concurenții de la Asia Express vor găti alături de trei chefi renumiți: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Bucătarii își vor forma o echipă cu ex-concurenții de la Asia Express. Echipa de degustători va fi alcătuită din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin de la „Prețul cel bun”.

Ce lovitură i-a „aplicat” Gina Pistol prezentatoarei Iulia Fodor, VEZI pe B1tv.ro

Concurenții de la Asia Express, la Chefi la cuțite de la Antena 1

Chefi la cuțite, show-ul culinar de la Antena 1, este așteptat cu sufletul la gură de toți fanii. Recent, Florin Dumitrescu a postat o imagine prin care i-a surprins pe internauți, aceștia fiind convinși că celebrul bucătar s-a întor pe platourile de filmare.

Maria Speranța și Adriana Trandafir, Natanticu și Lizi și Patrizia și Francesco, dar și Mihai Petre și Elwira sunt doar câțiva dintre concurenții care au mers pe Drumul Împăraților, iar apoi au pășit în platoul Chefi la cuțite.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE