BEATRICE RANCEA A FOST INFECTATĂ CU NOUL VIRUS. TESTUL A IEȘIT POZITVIT. „VOI STA DOUĂ SĂPTĂMÂNI ÎN IZOLARE ACASĂ”

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române din Iași, a fost infectată cu COVID-19.Pentru moment stare de sănătate a acesteia este una stabilă și nu prezintă simptome specifice. În urma rezultatului pozitiv Beatrice Rancea a intrat în izolare la domiciliu, pentru o perioadă de 14 zile.

„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în operă.

De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul”, a declarat Beatrice Rancea, potrivit Libertatea.

Beatrice Rancea nu își explică de unde a contactat virusul

Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială. Evident că și spectacolul de Tosca de săptămâna trecută a fost realizat în condiții de maximă siguranță”, a mai spus Beatrice Rancea, pentru sursa citată.

În urma depistării acestor cazuri, angajații din departamentul administrativ al Operei Naționale Române din Iași și-au făcut teste rapide, în cursul zilei de vineri, și toate au ieșit negative. Aceștia rămân însă izolați până la evaluarea DSP.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com