Bebe Cotimanis nu va mai juca în ultimul sezon Vlad, serialul Pro TV

Bebe Cotimanis avea un rol împortant în producția „Vlad”, acesta îl interpreta pe Cezar în celebrul seria, iar ultimul sezon se pare că va fi fară el.

a

Bebe Cotimanis și-a anunțat plecarea de la Pro TV și s-a dus la Prima TV

În toamna anului trecut Bebe Cotimanis și-a anunțat plecarea de la Pro TV, după ce acesta a fost vocea postului mai bine de 25 de ani.

Actorul a explicat decizia sa a avut legătură și cu banii, explicând că s-a săturat de  „contractele subțiri”.

Fanii serialului Vlad se întrebau ce se întâmplă cu rolul pe care-l juca în serialul Vlad, l-a care au început de-o vreme filmările și se pare că „Cezar”, dispare din serial.

Finalul sezonului trecut din Vlad s-a terminat cu o scenă în care Bebe Cotimanis, în rolul lui Cezar, era împlicat într-o ambuscadă.

Filmările de acum confirmă faptul că acesta a fost retras din serial, pentru că soția sa din serial și fiica sa, erau prezentate în imagini îmbrăcate în doliu.

În plus politica Pro TV nu permite ca vedetele postului să aibă contracte cu alte televiziuni.

Ultimul sezon din Vlad, va fi difuzat la începutul anului 2022.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com