Bella Santiago a fost părăsită de tatăl copilului ei imediat după naștere: „Aveam 20 de ani…”

În ediția de sâmbătă a show-ului “Bravo, ai stil!”, cântăreața Bella Santiago (32 de ani) a avut un moment artistic impresionat. Artista a interpretat o piesă care spunea povestea unei tinere care se îndrăgoștește de un soldat, care apoi moare pe frontul de luptă. După cântare, Bella Santiago a fost întrebată de gazda emisiunii, Ilinca Vandici, ce a determinat-o să aleagă o piesă cu o poveste atât de tristă, iar artista le-a măturisit tuturor celor din platou că are și ea o poveste de viață asemănătoare. Bella Santiago a povestit cum a fost părăsită de prima mare iubire, de bărbatul care îi este tată copilului ei.

a

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată. Aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună şi aşa am avut o relaţie de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afghanistan, şi mi-a promis că după o săptămână va reveni.

Am aşteptat o săptămână, un an, un an şi jumătate… şi nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică şi că îmi voi creşte singură fata. Mama mi-a spus că nu mai e, probabil a murit. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu ştiam dacă mai vine acasă, dacă mai ajunge sau nu… A fost foarte, foarte greu… – a dezvăluit Bella Santiago la Kanal D.

Artista a mai spus că a încercat să dea de tatăl copilului, dar totul a fost în zadar: „Am încercat să-i dau un mail la adresa pe care o aveam, dar mi-a dat eroare, că nu mai există acel e-mail şi atunci am decis că trebuie să fiu puternică, să merg mai departe”.

Au trecut mulți ani de atunci, iar Bella a găsit puterea să depășească momentul și și-a refăcut viața. Acum, artista trăieste o frumoasă poveste de dragoste cu actualul soț, Nicolae Ionuț Grigore. Cei trei formează o familie fericită și se bucură cât pot de mult de tot ce are viața mai frumos de oferit.  Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (n.r. soţul ei) – a mai spus Bella.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com